J. HRADEC – DRAŽICE 0:1 (0:0)

Ivo Ježek, předseda FK Jindřichův Hradec (7. místo): „Diváci měli možnost sledoval velmi dobré střetnutí, k jehož vysoké úrovni přispěli oba soupeři. Dražice měly mírně navrch v první půli, my zase po změně stran. Poměr sil by jistě daleko lépe vyjádřila remíza, ale my jsme nedokázali proměnit ani jednu z nabídnutých možností. Utkání tak rozhodl jediný moment v 58. minutě, kdy po výkopu hostů balon propadl mezi našimi středovými hráči a dražický Sedlák rychlou akci zakončil přesnou střelou. Protivníka jsme pak přitlačili, ale největší možnosti spálili nejprve Frühauf a pak i Beneš, jenž po pěkném průniku těsně minul branku. Nyní nás čeká duel ve Čkyni, která ještě bojuje o záchranu, takže to nebude nic jednoduchého. Přesto věřím, že se nebudeme vracet bez bodů."

FK J. HRADEC 1910
Hulík – Blažek, O. Černoch, Císař, Hejl – T. Šenkýř (80. Voldán), Houdek, Beneš, M. Šenkýř – Houška (60. Kučera), Frühauf.

SOBĚSLAV – TŘEBOŇ 2:1 (1:1)

Marcel Tomášek, trenér Jiskry Třeboň (10.): „Zase jsme nezachytili začátek a Soběslav se dostala hned ve 2. minutě do vedení. Ale jinak to byla přehlídka našich nevyužitých šancí. Jenom Holý měl na kopačkách aspoň čtyři, dvakrát skórovat mohl třeba i Rossmann. Přestože se ve druhé půli hra přece jen trochu srovnala, většinu zápasu jsme byli lepší. Povedlo se nám i vyrovnat, když se konečně prosadil Rossmann, ale další naše možnosti Šafránka a znovu Rossmanna už kýženým efektem neskončily. Čtyři minuty před koncem pak proti nám sudí pískl penaltu, z níž Soběslav vstřelila vítězný gól. Podle našeho pohledu z lavičky to byl faul, hráči včetně domácích však tvrdili, že to nedovolený zákrok nebyl. Herně na tom nejsme vůbec špatně, ale naše solidní výkony sráží mizerná koncovka v kombinaci s individuálními chybami v defenzivě. V neděli hostíme druhé Roudné a už bychom konečně rádi naplno bodovali."

JISKRA TŘEBOŇ
J. Skála – Kolský, Havlík, Wolf, Sláma – Šafránek, Janoušek – Tejml (66. Příhoda), Holý (62. Šimánek), Ždimera – Rossmann (75. J. Novák).