BŘILICE – STARÁ HLÍNA 1:3 (1:1)
Přestože se jednalo o místní derby, zápas, který se hrál na třeboňské umělce, postrádal z obou stran větší náboj, jak by se asi slušelo. V herně vyrovnaném duelu si hosté počínali lépe při proměňování šancí. Stará Hlína se ujala vedení, ale domácí fotbalisté do přestávky dokázali vyrovnat. Hosté měli lepší nástup i do druhého poločasu a vítězství pečetili v 90. minutě.
Branky: Z. Vaníček – Drábek, Kopet, Olejníček. Rozhodčí: Janák. ŽK: 2:0. Diváci: 100. 

KUNŽAK – SUCHDOL B 0:0
Na hodně podmáčeném hřišti byli domácí v první půli o něco lepší, ale žádnou šanci nevyužili. Po změně stran převzala aktivitu suchdolská rezerva, v koncovce si však její hráči počínali stejně jako Kunžak. Výsledná remíza tak vystihuje poměr sil.
Rozhodčí: Vican. ŽK: 1:3. Diváci: 40. 

HRANICE – DEŠNÁ 4:0 (2:0)
Hraničtí fotbalisté podali výborný výkon a střetnutí mělo jednoznačný průběh. Prakticky celý duel se tak odehrál na polovině Dešné a domácí kromě čtyř gólů zahodili ještě celou řadu dalších nadějných možností.
Branky: 30. R. Herzog, 36. Jan Herzog, 56. Jiří Herzog, 90. Vach. Rozhodčí: Náprava. ŽK: 2:0. Diváci: 30. 

NOVOSEDLY – J. HRADEC B 1:8 (1:4)
Domácí dokázali s vyspělým soupeřem držet krok pouze v úvodní čtvrthodině, pak už na hrací ploše kralovalo pouze jedno mužstvo. Fotbalisté z Hradce svého soka převyšovali ve všech činnostech a nakonec mu uštědřili krutý debakl.
Branky: Poborský – P. Völfel 3, V. Moudrý 2, Z. Kvitský, Waník, Blažek. Rozhodčí: J. Peterka. ŽK: 3:1. Diváci: 40. 

STRMILOV – STAŇKOV 3:0 (1:0)
Fotbalisté Staňkova nastoupili pouze o deseti, a tak se logicky soustředili především na defenzivu. Domácí celek se však proti zodpovědně bránícímu soupeři prosazovali jen těžko, ale nakonec si připsal zasloužené vítězství.
Branky: Nečeda, Dohnal, Holec. Rozhodčí: Maňhal. ŽK: 0:1. Diváci: 80. 

HORNÍ ŽĎÁR – STRÁŽ 1:3 (0:1)
Hostující mužstvo potvrdilo, že jeho postavení na druhé příčce tabulky není náhodné. Na vedoucí trefu Stráže dokázal Žďár hned po přestávce odpovědět, ale po vyloučení Čalouda ještě dvakrát inkasoval a proti aktivně hrajícímu soupeři už se na víc nezmohl.
Branky: M. Mikloš – Šimánek 2, Koudelka. Rozhodčí: Svítil. ŽK: 2:1. ČK: 1:0 (Čaloud). Diváci: 50.

JAROŠOV – STUDENÁ 2:5 (2:1)
Hráči Jarošova nezačali vůbec špatně a vedli již 2:0. Hostující fotbalisty však nabudil gól, který vstřelili těsně před přestávkou, a výborně jim vyšel i vstup do druhého dějství, kdy vyrovnali. Domácí posléze prohospodařili několik příležitostí, za což je jejich soupeř nemilosrdně trestal rychlými protiútoky, v nichž hráli prim Dvořák a Adamovský.
Branky: J. Musil, J. Petrů – Dvořák 3 (1x11), Adamovský 2. Rozhodčí: Švec. ŽK: 3:1. Diváci: 100.