Č. VELENICE – SUCHDOL 0:2 (0:1)
Karel Macho, předseda Lokomotivy České Velenice (7. místo): „Na utkání se Suchdolem jsme se všichni těšili. Přišla i vynikající návštěva kolem dvou set diváků. Očekávali jsme, že bude k vidění pěkný fotbal, ale ten, bohužel, předváděli pouze hosté. Suchdol byl rychlejší a důraznější, naši hráči kazili rozehrávku a za celé utkání se nedostali vůbec do tempa. Po našich chybách přišel i trest v podobě dvou branek. Za zmínku stojí snad pouze situace ve druhém poločase, kdy střídající Dibďák našel Jandu, ale ten ve vyložené šanci trefil jen hostujícího brankáře Rácika. Hosté zvítězili zcela zaslouženě a gratuluji jim k zisku tří bodů. Od našeho týmu jsem takto špatný výkon již dlouho neviděl. Bohužel nás stále trápí marodka a čtyři hráči základní sestavy, kteří chyběli, to už je opravdu znát. Na toto utkání musíme rychle zapomenout a příští týden to budeme chtít napravit v Krumlově, kde to bude určitě hodně těžké, ale jak se říká, každý zápas je jiný a začíná za bezbrankového stavu."

Jan Heřman, trenér Sokola Suchdol (3.): „Na derby jsme se těšili a kluci byli patřičně nažhaveni. V úvodu jsme se vzájemně oťukávali, ale postupně náš tým získával převahu. V 19. minutě zahrával Jan Heřman trestný kop a jeho centr zužitkoval Jakub Záruba. Zvládli jsme i úvod druhého dějství a v 55. minutě Špale zvýšil na 2:0. Taktovku jsme drželi ve své moci a připravili si ještě několik šancí, které však už gólem neskončily. Lokomotivu jsme do žádné velké možnosti nepustili a zápas se nám tak zaslouženě povedlo dotáhnout do vítězného konce. Poděkování patří i našim příznivcům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu."

CHLUM – Č. KRUMLOV B 2:0 (1:0)
Karel Flaška, předseda Jiskry Chlum (10.): „Potřebovali jsme nutně získat body, ale proti nám se postavil velmi kvalitní soupeř. Rychlí a důrazní mladíci nám dělali problémy, ale přesto se nám zásluhou Řepy podařilo jít do vedení. Zhruba po půlhodině se hra vyrovnala a to platilo i ve druhém poločase, kdy se hrál pohledný fotbal. Pojistku našemu cennému vítězství přidal Vochozka, kterého do brejku vyslal Jan Flaška. Hosté byli herně o něco lepší, my zase podnikali nebezpečné brejky. Takhle nějak si však představuji přístup a nasazení mužstva, které bojovalo až do poslední minuty."

KLIKOV – JANKOV B 3:2 (0:1)
Václav Bednář, člen výboru Blesku Klikov (8.): „Naše cesta k první vítězství nebyla vůbec jednoduchá. Úvodní půle byla z naší strany nezáživná a branku soupeře jsme vůbec neohrozili. Jankov byl lepší a brzy vsítil i vedoucí gól. Naši hráči působili ospale a bez nasazení. Ani po změně stran se obraz příliš nezměnil, navíc jsme faulovali ve vápně a z penalty inkasovali druhý zásah. V té chvíli to s námi vypadalo zle a zřejmě by se nenašel nikdo, kdo by věřil, že zápas dopadne jinak. Ale neměli jsme co ztratit, vzadu zůstali jen tři obránci a vrhli jsme se do útoku. Z nevinně vyhlížející akce navíc Čutka snížil. Deset minut před koncem hosté přišli o vyloučeného Hejdu a pak se děly věci. Vytvořili jsme si velký tlak, Jankov už jen odkopával a zdržoval, což se mu nakonec vymstilo, neboť sudí nastavil pět minut, během nichž se nám povedl dokonalý obrat. V 92. minutě nejprve Drábek vyrovnal a minutu před závěrečným hvizdem pak Holický vsítil vítězný gól."

K. ŘEČICE – JISTEBNICE 4:1 (2:0)
Peter Jánošík, trenér Sokola Kardašova Řečice (2.): „Radost mám z výsledku a faktu, že se nám konečně daří střílet góly, ale herně to z naší strany nebylo ono. Po dvou výstavních trefách Madara z přímých kopů ve 3. a 22. minutě jsme však získali uklidňující náskok, pak měl dvě velké šance ještě Houska a jednu Bílek. Po půlhodině jsme vyrobili chybu v obraně a gólman Trepka musel zachraňovat mimo vápno, kde fauloval, za což uviděl žlutou kartu. Ani po změně stran se mužstvo herně nezlepšilo. Vázne nám činnost zálohy, nemáme odražené míče a prostě to není podle našich představ. I přesto jsme si dokázali vytvořit další příležitosti. Při jedné z nich v 61. Houska nacentroval, Ondra Jánošík uplatnil důraz v koncovce a zvýšil na 3:0. Chvilku na to však hosté snížili, když jsme propadli ve středu hřiště. V 87. minutě Ondra Jánošík přidal čtvrtý gól, ale musím uznat, že zaváněl ofsajdem. Hned vzápětí přišel druhý faul brankáře Trepky a ten se musel po další žluté poroučet předčasně do kabin. Zbytek duelu tak odchytal útočník Houska."

N. VČELNICE – VĚTROVY 2:2 (2:1)
Luboš Cypra, vedoucí mužstva TJ Nová Včelnice: „Úvod střetnutí nám vyšel znamenitě a v 10. minutě jsme po trefách Petráše a Bednáře vedli 2:0. Pak se hra vyrovnala, ale ani jeden z týmů si dlouho žádnou šanci nepřipravil. Hosté nakonec do přestávky snížili, když ve 40. minutě proměnili pokutový kop po sporné ruce ve vápně. Po změně stran oba soupeři vyprodukovali řadu šancí, ale brankáři předčili střelce, a tak se skóre měnilo jen jednou, když Větrovy osm minut před koncem potrestaly naše zaváhání v obraně. Je to škoda, už jsme to měli udržet, ale remíza je asi spravedlivá."

SLAVONICE – BOROTÍN 5:2 (3:2)
Ladislav Burghard, trenér Sokola Slavonice (7.): „Borotín k našemu překvapení dorazil jen v deseti lidech. Od počátku jsme i proto měli územní převahu a ve 28. minutě po dvou trefách Ličky a jedné Drobiliče náš tým vedl už 3:0. Jenže pak naši hráči začali místo běhání chodit a hosté do přestávky po dvou standardních situacích snížili na rozdíl jediného gólu. V kabině jsem proto musel poněkud zvýšit hlas a přístup hráčů k utkání se po přestávce zlepšil. Nebyl to sice bůhvíjaký výkon, ale měli jsme převahu a jen naše nemohoucnost v koncovce zapříčinila to, že jsme si nedokázali výrazněji vylepšit skóre. Přesto ještě Bártů a Lička skórovali. Výkon posledně jmenovaného bych vyzdvihl, neboť zaznamenal hattrick a byl nejlepší na hřišti."

TŘEBĚTICE – LOMNICE 1:1 (0:0)
Roman Havlík, trenér Sokola Třebětice (11.): „Oproti dvěma předešlým utkáním jsme sehráli vyrovnanou partii a hráčům nelze vytknout velkou snahu, avšak nadále ztroskotáváme na koncovce. Je však pravda, že poskládat tři ofenzivní hráče, kteří by nahradili ty zraněné, není jednoduché. V remízovém duelu se skóre poprvé měnilo až v 82. minutě, kdy jsme soupeři darovali standardku a ten se prosadil hlavou. Náš prapor o dvě minuty později pozvedl kapitán Pavel Bastl a rovněž hlavičkou vyrovnal. Plně bodovat se nám nepovedlo, ale pevně věřím, že v nadcházejících zápasech se to povede a že forma mužstva poroste."

Petr Krejník, trenér Tatranu Lomnice (10.): „Náš zraněními zdecimovaný tým jel do Třebětic pro bod a také jej nakonec získal. Domácí měli výškovou převahu a zásluhou standardních situací nás zatlačili. Když jsme se dokázali srovnat s nerovným povrchem hřiště, hru se nám povedlo vyrovnat a přišly i nějaké šance, hlavně Hegera. Ve druhé půli to bylo o tom, kdo dá první gól, protože oba týmy tušily, že by mohl být vítězný. Nám se to povedlo osm minut před koncem po trefě Patrika Němce. Bohužel, náš mladý tým náskok neudržel a těsně před vypršením času inkasoval. Bod však bereme. Za zmínku stojí ještě fakt, že rozhodčí Vican pískal tak, že trestal fauly a skutečně se snažil chránit zdraví hráčů, takže jsme poprvé v sezoně dohráli bez zranění."

JAK NASTOUPILI

LOKOMOTIVA ČESKÉ VELENICE
Candra – J. Malaník, Dvořák, Samec, Macho – Břenek (59. Dibďák), Kopecký, K. Janda, Bittengl (70.Srpek) – Sokol, Mikl.

SOKOL SUCHDOL
M. Rácik – A. Arenberger (75. T. Záruba), Prášil, Březina, Špale – F. Rácik (55. R. Arenberger), V. Soudek, J. Heřman – J. Záruba, Gauč, Dunaj.
JISKRA CHLUM
Černoch – Beníček, Míka, Smetana, Váňa – Eliáš (80. S. Valeš), Matouš, J. Flaška, Řepa – Vochozka (89. Kamenický), Hájek.
BLESK KLIKOV
Brabec – Drábek, V. Markes, Plucar, Mužík – Melichar, Šetka, M. Mašek (90. Nedvěd), Holický – Lochman (80. Nehoda), Puhlovský (46. Čutka).
SOKOL KARDAŠOVA ŘEČICE
Trepka – F. Markes, Pozníček, Madar, Kvasnička – P. Vosecký, Nedoma (40. Mach), O. Jánošík (87. J. Vosecký), Bílek, Sedláček (72. Pražák) – Houska.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – O. Blažek, Zikmund, Beran, Holec – Mareš, M. Blažek (46. Jaroš), Hulík, Berounský – Petráš, Bednář.
SOKOL SLAVONICE
Pospíchal – Drobilič (78. Lovětínský), Kubeš, Trávníček, Raška – Bártů, Bedlivý (46. Jahoda), Chalupa, M. Bodlák (84. J. Bodlák) – Lička, Balík.
SOKOL TŘEBĚTICE
Koupil – V. Novák, Bastl, Zamazal, T. Chvátal – S. Habr (80. M. Havlík), V. Habr, B. Novák, J. Chvátal – Štolhof (58. Vychytil), Šťastný.
TATRAN LOMNICE
Ködel – L. Nohava, Prášek, P. Němec, Hynek – Kido (89. Rybár), R. Němec, J. Němec (70. Vališ), Zákostelecký – Heger, Čuta.