J. HRADEC B – LOMNICE 3:1 (1:1)
Radim Kvitský, trenér FK J. Hradec B (1. místo): „Po dobrém úvodu, kdy své šance neproměnili Stejskal a Kvitský, jsme vyklidili střed pole a zhruba od 10. minuty to byl fotbal plný chyb a nepřesných přihrávek, do čehož svým výkonem zapadl i rozhodčí Křížovský V 15. minutě jsme se ujali vedení trefou Beneše, jenž po rohu z hranice šestnáctky prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bohužel, hosté hned o dvě minuty později potrestali hrubou chybu při naší rozehrávce a vyrovnali. Ke konci půle jsem byl nucený přeskupit řady, neboť novopečený otec dvojčat Šimánek měl ještě v nohách oslavu. Po změně stran byl náš projev už lepší, ale na gól jsme čekali až do 67. minuty, kdy se prosadil dorostenec Votava. Ale protože jsme pak zahodili i další šance, báli jsme se o výsledek až do poslední minuty, kdy nás vysvobodil gól Šimánka. Závěrem bych se chtěl omluvit jedné nejmenované fanynce a tím i všem aktérům tohoto duelu za jedno nevhodné slovo, které mi ulétlo při koučování a prý bylo slyšet až na nedalekém sídlišti…"

Milan Moštěk, trenér Tatranu Lomnice (13.): „Nestranný divák mohl vidět výborný fotbal s poměrně velkým množstvím příležitostí na obou stranách. Hradec byl o kousek lepší, ale my dlouho drželi vyrovnaný stav. Zlom nastal kolem sedmdesáté minuty, kdy nejprve Vonka postupoval sám na branku, ale nedal, a brzy na to soupeř potrestal naší herní nekázeň v obranné zóně a ujal se vedení 2:1. Pak jsme to museli otevřít a hrát vabank. V samotném závěru zahrál Řehoř asi nejhorší roh, který kdy kopal, a domácí z rychlého protiútoku pečetili svoje vítězství. Pochvalu si na naší straně zaslouží především vynikající brankář Michal."

K. ŘEČICE – SUCHDOL 3:0 (0:0)
Peter Jánošík, trenér Sokola K. Řečice (2.): „Hned na úvod nás čekal důležitý duel proti těžkému soupeři. Suchdol disponuje šikovnými fotbalisty, což se ukázalo i u nás. Souboj se dlouho vyvíjel remízově a konečný výsledek není odrazem toho, že bychom hosty bůhvíjak přehrávali. Úvod se nesl v naší režii, šance měli Idrizaj a Kovář, pak zase musel úřadoval náš gólman Kočí, jenž včasným vyběhnutím zmenšil střelci úhel. Ve 30. minutě jsme zřejmě měli kopat penaltu, neboť Pozníčkovu střelu asi hosté zablokovali nedovoleně. Ve druhé půli jsme se snažili být ještě aktivnější. O osudu zápasu rozhodly dva góly v jedné minutě. Nejprve v 65. minutě otevřel skóre Kovář a vzápětí přeloboval brankáře Indrizaj. Deset minut před koncem ještě hlavou přidal pojistku Nedoma. Všichni hráči ukázali, že do mužstva patří, ale uvidíme, jak to bude vypadat dál."

Jan Kříž, trenér Sokola Suchdol (7.): „Myslím, že se hrál pohledný, rychlý, tvrdý a do 65. minuty i vyrovnaný zápas. Po vedoucím gólu Řečice jsme vzápětí inkasovali podruhé, a to rozhodlo. Od té doby už byli domácí lepší. Výsledek je pro nás krutý, ale soupeř dokázal potrestat naše chyby a můžu mu jen gratulovat. Největší naše šance si vytvořili v prvním dějství Štěpánek, jenž běžel sám na branku, a po obrátce Kříž. Sudí mu však odmával ofsajd, který však zřejmě nebyl."

N. BYSTŘICE – N. VČELNICE 0:1 (0:1)
Kamil Budoš, trenér Jiskry N. Bystřice (12.): „První poločas byl herně vyrovnaný. Čekalo se na chybu, která přišla ke konci poločasu. Hostující mužstvo využilo zaváhání našeho stopera a zaznamenalo vedoucí trefu. Hned na začátku druhé půle jsme mohli vyrovnat, ale Náprava z malého vápna přestřelil. Dál jsme se snažili o vyrovnání, v 77. minutě však dostal Steklý červenou kartu po faulu na unikajícího Bednáře. V poslední minutě mohl srovnat skóre náš gólman Evják, který se vydal při závěrečném náporu do vápna soupeře. Jeho hlavička po rohovém kopu však šla těsně nad branku. Čeká nás těžké fotbalové jaro."

Jan Pudil, trenér TJ N. Včelnice (3.): „Na počátku se hrálo oboustranně opatrně, po dvaceti minutách jsme začali být aktivnější a první velkou možnost promarnil Bednář, jehož střela minula branku. Těsně před přestávkou vybojoval po chybě domácího obránce míč Ondřej Blažek, předložil jej Petrášovi a ten do prázdné branky otevřel skóre. Ve druhém poločase jsme hráli ještě lépe a bystřické hráče pustili pouze do jedné příležitosti. Sami jsme zahodili hned tři tutovky, dvě Mareš a jednu Bednář. Soupeř se paradoxně dostal více do hry až po vyloučení svého hráče, nám se však už výsledek povedlo uhájit."

TŘEBĚTICE – Č. VELENICE 1:2 (1:1)
Roman Havlík, trenér Třebětic (6.): „Úvodní střetnutí nám vůbec nevyšlo podle představ. Sice jsme byli zhruba dvacet minut aktivnější a už v 11. minutě nám Pokorný zajistil vedení, avšak dlouho jsme se neradovali a soupeř za čtyři minuty vyrovnal. Střetnutí ovlivnila 35. minuta, kdy Jiří Habr za faul vyfasoval druhou žlutou kartu, sudí jej vyloučil a my od té doby hráli jen v deseti. I tak to po změně stran vypadalo dlouho na remízu, neboť se hrálo především mezi vápny a bez větších šancí. Bohužel, pět minut před koncem jsme špatně pokryli střed hřiště a inkasovali tak rozhodující gól."

Karel Macho, předseda Lokomotivy Č. Velenice (10.): „Do Třebětic jsme jeli s respektem a s cílem bodovat. Utkání pro nás nezačalo nejlépe a po našem nedorozumění v obraně se domácí v 11. minutě ujali vedení. Naštěstí o pět minut později Sokol uvolnil Fialu a ten nadvakrát překonal domácího brankáře. Poté bylo utkání poměrně nezajímavé až do 34. minuty, kdy domácí Habr oplácel našemu hráči a oba uviděli žlutou kartu, bohužel pro Habra to byla druhá a proto musel opustit hřiště. Ve druhém dějství se Třebětice stáhly na svoji polovinu a vytvořily neprodyšnou hradbu, kterou se nám nedařilo prolomit. Děj se odehrával převážně na polovině domácích. Za zmínku stojí dělovka Dvořáka ze třiceti metrů, kdy orazítkoval břevno. V 85. minutě střídající Příhoda našel přesným centrem mladíčka Mikudima, jen napodobil svého otce a hlavou překonal brankáře. Do konce šli ještě postupně Samec a poté Fiala sami na domácího brankáře, ale nedokázali ho překonat. V tomto utkání jsme byli lepším týmem a vyhráli zcela po zásluze."

SLAVONICE – TEMELÍN 3:1 (2:0)
Ladislav Burghard, trenér Sokola Slavonice (5.): „Hrál se rychlý fotbal, i když s řadou nepřesností. Temelín měl míč častěji na svých kopačkách, ale výrazně nás nepřehrával a hlavně ze svých pozic netrefoval. My se naopak prosadili už v 9. minutě po výstavní střele Bedlivého z pětadvaceti metrů. V 31. minutě hosté zahráli ve vápně rukou a nařízenou penaltu proměnil Bártů. Po změně stran nás hosté zatlačili, ale dlouho jsme je do žádné vážně možnosti nepouštěli. Až v 67. minutě nám propadl výkop od gólmana až za obranu a Temelín snížil. Deset minut jsme se obávali o výsledek, pak však uzdravený střídající Balík z trestného kopu našel hlavu Trávníčka a po jeho trefě už jsme si zbytek času pohlídali. S výsledkem jsme určitě spokojeni, hra však mohla být lepší."

LIŠOV – KLIKOV 3:1 (2:0)
Václav Bednář, člen výboru Blesku Klikov (14.): „Při pohledu do tabulky je zřejmé, že se v každém utkání musíme snažit bodovat. V Lišově první poločas nebyl z naší strany špatný, ale Plucar zahodil dvě šance a pak přišel tříminutový výpadek, během kterého domácí dvakrát skórovali. Po obrátce jsme se snažili výsledek otočit, ale z přemíry snahy a nervozity hráči kazili přihrávky a když měli vystřelit, ještě hledali spoluhráče. Lišov tak v 70. minutě zvýšil na 3:0 a bylo rozhodnuto. Čestný gól vsítil v poslední minutě Podojil."

Jak nastoupili

FK JINDŘICHŮV HRADEC B
Rešl – Votava, Rejtar, Roštek, Stejskal – Voldán (60. Strejček), Šimánek, M. Völfel, V. Moudrý – Beneš, Kvitský (90. Princ).
TATRAN LOMNICE NAD LUŽNICÍ
Michal – Šachl, Prášek, Zákostelecký, Štěcha – Novák (73. Čuta), Němec, Řehoř, Bicek (60. Hruška) – V. Nohava (73. Melichar), Vonka (85. Kaštánek).
SOKOL KARDAŠOVA ŘEČICE
Kočí – Kvasnička (62. Nedoma), Madar, Michal, Pražák – Idrizaj, Bílek, Pozníček (64. O. Jánošík), V. Jánošík (81. P. Vosecký) – Grošek (72. Janeček), Kovář (70. Houska).
SOKOL SUCHDOL NAD LUŽNICÍ
M. Rácik – T. Záruba (67. A. Arenberger), Šuba, Dunaj, Březina – J. Záruba, Špale, Gorný, Kříž – M. Heřman, L. Štěpánek (80. F. Rácik).
JISKRA NOVÁ BYSTŘICE
Evják – Chuda, Steklý, Bobál, Beneš – M. Feytl, Schramhauser, Mihula, Vojta (46. Náprava) – Havel, J. Feytl.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Průša, M. Zikmund, Hulík, Pivko – Mareš (83. M. Blažek), Šlapanský, Vajda, Petráš (87. Tuček) – O. Blažek (53. J. Matějka), Bednář.
SOKOL TŘEBĚTICE
Koupil – J. Habr, Zamazal, Mašát, V. Havlík (78. Tesař) – Švarc, V. Habr (68. B. Novák), Kelbler, T. Chvátal (83. Jahoda) – Pokorný (68. Jindra), P. Bastl (64. V. Novák).
LOKOMOTIVA ČESKÉ VELENICE
Candra – Mezera, Srpek, Dvořák, Macho (83. Příhoda) – Bittengl (60. Mikudim), Kotrba, Gauč, Samec – Fiala, Sokol (75. Kica).
SOKOL SLAVONICE
Pospíchal – Dvořák (84. Deutschar), Kubeš, Trávníček, Jahoda – Drobilič (82. J. Bodlák), Bedlivý (68. Jindrák), Bártů, Chalupa – M. Bodlák, Peschel (76. Balík).
BLESK KLIKOV
Škoda – Zavadil, Zegermacher, Michal, Lochman – Rezek, Matouš, Čutka, Šetka – Podojil, Plucar (46. Drábek).