Jindřichohradečtí fotbalisté svůj duel na půdě úřadujícího jihočeského přeborníka v Dražicích odehráli, ale odjížděli se čtyřgólovou porážkou, čímž svému soupeři pomohli do čela tabulky. Ještě hůř dopadla v I. A třídě Nová Bystřice, která doma utrpěla s bavorovickým lídrem krutou porážku 0:7.

KRAJSKÝ PŘEBOR
DRAŽICE – J. HRADEC 4:0 (2:0)
Ivo Ježek, vedoucí mužstva FK J. Hradec (9. místo): „Předně bych chtěl zmínit, že terén byl vlivem sněžení na hranici regulérnosti a sudí by udělal lépe, kdyby zápas odložil. Ale nestalo se, a tak trpěl fotbal, diváci i hřiště. Hned na začátku zápasu jsme inkasovali po podklouznutí našeho gólmana, čímž jsme Dražicím roli favorita ještě usnadnili, a v dalším průběhu náš tým nepokryl ještě jednu standardku. Postupně jsme sice hru vyrovnali, ale Houška v největší šanci neuspěl. Po změně stran jsme začali náporem, po trestném kopu Kapiase neudržel dražický brankář míč, ale opět Houška spálil tutovku, když z dorážky přestřelil. Domácí pak šťastně přidali třetí trefu, po níž už bylo jasné, že na body pomýšlet nemůžeme. Zvlášť, když po druhé žluté kartě putoval předčasně pod sprchy Šuba. V poslední minutě jsme kalich hořkosti vypili do dna, neboť soupeř přidal ještě jeden gól. V příštím kole hostíme Soběslav netradičně už v sobotu a potřebujeme naplno bodovat. Doufám, že už bude k dispozici někdo z početné marodky."
FK J. HRADEC 1910
Hulík – T. Šenkýř, Voldán, Hejl, Černoch – Kučera (84. Prokop), Beneš, Schmidt, Houška (65. I. Moudrý), Šuba – Kapias (76. V. Moudrý). 

TŘEBOŇ – DAČICE nehráno
Hřiště u třeboňského autosalonu se ocitlo pod sněhem, takže se derby hrát nemohlo a o náhradním termínu rozhodne krajský svaz.
„Bylo to jako na mnoha dalších místech. Na hřišti ležela pomalu deseticentimetrová vrstva, takže se hrát nedalo a vzhledem k dopolednímu termínu nebylo v našich silách hrací plochu připravit. Využít jsme nemohli ani umělku u sportovní haly, neboť i tam byl sníh. Trávník s umělým povrchem je v majetku města, které mělo při úklidu pochopitelně jiné priority," poznamenal trenér Jiskry Třeboň Marcel Tomášek.

I. A TŘÍDA SK. B
N. BYSTŘICE – BAVOROVICE 0:7 (0:1)
Rostislav Maxa, trenér Jiskry Nová Bystřice (11.): „Máme neskutečné problémy poskládat pořádně sestavu, ale to není pro mužstvo omluvou za to, co převedlo ve druhém poločase proti vedoucímu celku tabulky. Jsem velice zklamaný a myslím, že nejen já. Přitom jsme začali velmi dobře a už ve 2. minutě běžel sám na gólmana Schramhauser, jenž však přehodil nejen jeho, ale i branku. Hosté, kteří se představili jako zkušený a dobře kombinující tým, se dostali do vedení v 18. minutě, ale i my měli šance na vyrovnání. Nejprve ji nevyužil Pacholík, tu největší však promarnil Havel, který ve 45. minutě trefil pouze břevno. V šatně si o poločase něco řekneme, hlavně na co si mají dát hráči pozor při nástupu do druhého dějství, ale již poněkolikáté byl opak pravdou. Hosté za nepříznivého počasí, které však bylo pro oba týmy stejné, dokázali během úvodních pěti minut dvakrát skórovat. My poté zápas po všech stránkách absolutně nezvládli a zkušený soupeř nás trestal za každou chybu.Vrcholem je fakt, že jsme si dali dva vlastní góly."
JISKRA NOVÁ BYSTŘICE
Plachý – Hynek, Steklý, Chuda, Hudeček – M. Feytl, J. Schramhauser (70. Duriňák), Beneš, Kratochvíl (65. Vojta) – Pacholík, Havel.