V krajském přeboru mužů se nebudou kvůli nezpůsobilému terénu hrát tři duely. Mezi nimi je i souboj vedoucího Jindřichova Hradce, který měl v sobotu dopoledne na Tyršově stadionu hostit devátý Rudolfov. Kromě toho se neuskuteční ani zápasy Dražice – Veselí a Sedlice – Čimelice.

Další dva týmy z okresu by naopak do bojů měly zasáhnout. V tabulce čtvrtá Třeboň se v sobotu představí v Kaplici a dačické fotbalisty, kteří se nacházejí na sestupové 15. příčce, čeká dokonce dvojzápas. V neděli na svém stadionu hostí Želeč (15) a v pondělí pojedou k odloženému duelu úvodního jarního kola do Oseku (16.30).

V I. A třídě mužů sk. B nebude hrát ani jindřichohradecké béčko, které mělo v neděli hostit společný tým Nové Vsi a Brlohu.

O odložení svým utkání museli sportovně technickou komisi JčKFS požádat v oblastní I. B třídě mužů s. D i fotbalisté Kardašovy Řečice, kteří se měli v sobotu střetnout s Dolním Bukovskem. Hrát se nebude ani na číměřském hřišti, kde měla ve svém přechodném azylu Nová Bystřice změřit síly s Lišovem. Derby Lomnice vs. Suchdol zase bylo přesunuto na hřiště s umělým povrchem v Třeboni (sobota 16.30).

Konat se nebudou ani dvě utkání 16. kola okresního přeboru Jindřichohradecka. STK odložila střetnutí Studená – Hranice a Kardašova Řečice B – Novosedly.