Termín „nový“ však není zcela přesný, neboť všech sedm členů toho dosavadního své pozice suverénně obhájilo. Výkonný výbor se pouze rozrostl o dva nové členy. Pozici předsedy bude už počtvrté vykonávat Václav Domin, jinak i trenér fotbalistů krumlovského Slavoje. Ten neměl protikandidáta a veřejným hlasováním byl zvolen jednomyslně.

Na valnou hromadu dostalo pozvánku celkem 22 klubů z Českokrumlovska. Čtyři z nich se omluvily, dva delegáti dorazili bez potvrzených mandátních lístků, takže nemohli do voleb zasáhnout. Šestnáct zástupců oddílů pak bez zbytečných průtahů potvrdilo ve funkcích všechny uchazeče o práci ve výboru, který se rozrostl o dva nováčky.

„Dostali jsme jednoznačnou důvěru, která nás těší. Snažíme se klubům všemožně vyhovět ohledně potřebného servisu, získávání dotací a tak dále, což delegáti ocenili,“ podotkl staronový předseda Václav Domin.

Novými tvářemi ve výboru OFS tak budou Roman Červíček z SK Větřní a Jiří Šmikmátor ze Sokola Kájov.

„Vzhledem k tomu, že na práci v komisích není příliš zájemců, odhlasovali jsme si změnu stanov a rozšířili počet členů výkonného výboru ze sedmi na devět, abychom se o fotbalovou agendu podělili,“ vysvětluje Václav Domin.

Jako prioritu si vedení OFS stanovilo péči o mládež, což je v době, kdy malí fotbalisté kvůli pandemii koronaviru už více než půl roku nemohou sportovat, obzvlášť důležité.

„Potřebujeme, aby děti zůstaly u sportu. Chystáme na nadcházející období neoficiální soutěž pro nejmladší a další věci,“ zdůraznil.

OFS Český Krumlov

Předseda VV OFS
Václav Domin

Členové VV OFS
Libor Granec
Zdeněk Kemény
Pavel Hladík
Radek Krátký
Vladimír Uhlík
Jan Pils
Roman Červíček
Jiří Šmikmátor

Odvolací a revizní komise
Dagmar Maříková
Josef Haláček
Kateřina Kaincová