N. VČELNICE – N. BYSTŘICE 2:1 (2:1)
Jan Pudil, trenér TJ Nová Včelnice (1. místo): „Jako tradičně jsme začali aktivně, což se nám vyplatilo a hned ve 4. minutě nás poslal Bednář do vedení. Za šest minut, bohužel, vyrobil Ondra Blažek minelu, čehož hosté využili a srovnali skóre. Pak se nějaký čas hrálo bez šancí a až v 35. minutě se prosadil znovu Bednář a vstřelil druhý gól. Po změně stran se náš tým jako obvykle předháněl v zahazování příležitostí a třeba jen Nebeský běžel třikrát sám na branku. Málem se nám to vymstilo, neboť pět minut před koncem jsme neuhlídali jednoho z bystřických hráčů, jenž se dostal do samostatného úniku, který naštěstí Holický zlikvidoval."

Jiří Dvořák, trenér Jiskry Nová Bystřice (11.-12.): „Cestovali jsme jen s jedenácti hráči a to je pak těžké. Ale musím říct, že jsem od soupeře přece jen čekal trochu víc. Domácí se hodně spoléhali především na nebezpečného Bednáře, který také nakonec rozhodl. Na jeho první gól jsme sice dokázali odpovědět, když jsme zachytili ve středu pole špatnou rozehrávku a Březina pěknou střelou po zemi k tyči vyrovnal, ale do přestávky jsme ještě jednou inkasovali. Po obrátce měla Včelnice několik možností přidat pojistku, ale jinak to byl neslaný, nemastný fotbal. Těsně před koncem měl na kopačce vyrovnání Náprava, ale nedal. Kvůli zranění jsme ani nedohráli s plným počtem hráčů. Kdybychom byli kompletní, mohlo se to vyvíjet i jinak."

LOMNICE – J. HRADEC B 2:2 (0:1)
Petr Krejník, trenér Tatranu Lomnice (13.): „Po dvou předchozím porážkách jsme promíchali sestavu a změnili rozestavení, ale i tak jsme se během prvního dějství do hry nedostali. Hradec byl lepší a zaslouženě vstřelil úvodní gól, když jsme zaspali rychle rozehranou standardku. O přestávce jsme si museli něco vyříkat a ve druhé půli se nám pak zásluhou Zákosteleckého povedlo vyrovnat. Vzápětí mohl stejný hráč a po něm z dorážky i Čuta přidat druhý gól, ale nestalo se a tak se ke slovu znovu dostali hosté díky trefě Šimánka zpoza vápna. S blížícím se koncem jsme vrhli všechny síly do útoku a Zákostelecký nakonec zařídil remízu. Závěr zápasu byl však příliš hektický a vyhecovaný, o což se postaral zejména rozhodčí Křížovský, který si svými verdikty dělal legraci z obou týmů. Emoce se kvůli tomu přenesly na hřiště i do hlediště, ale chtěl bych touto cestou zdůraznit, že my nejsme ti, které by měli hosté považovat za své nepřátele. Naopak, my bereme Hradec jako vlajkovou loď okresního fotbalu a máme zájem s ním spolupracovat, nikoliv válčit."

Radim Kvitský, trenér FK J. Hradec B (2.): „Vůbec jsme nenavázali na výkony z předchozích duelů, což bylo možná dané tím, že jsem některé naše hráče v týdnu viděl poprvé až v Lomnici. Nicméně ve 20. minutě jsme se dostali do vedení trefou Zdenka Kvitského a vzápětí jsme mohli přidat i druhý gól, ale za lomnického brankáře zaskočil jeden z obránců. Hned na začátku druhého poločasu přišla naše chyba při bránění standardky a domácí vyrovnali. V 65. minutě se zhruba z pětadvaceti metrů pěkně trefil Šimánek, ale pak už začal úřadovat rozhodčí. Lomnici se naštěstí povedlo v poslední minutě vyrovnat, jinak bychom asi hráli ještě dnes. Remíza je však zasloužená, soupeř hrál od podlahy a my se s tím těžko vyrovnávali. Nemohu si odpustit ještě jeden dodatek. Celý zápas jsme byli hrubě uráženi lidmi, kteří byli označeni jako pořadatelé. Na otázku, co jsme jim udělali, mi odpověděli: Jste z Hradce. Prosím tedy ostatní kluby, kam ještě pojedeme hrát, aby se nám tam lidé pokusili odpustit, že jsme z Jindřichova Hradce a chovali se k nám slušně. Do soboty jsem si myslel, že funkcionáři lomnického fotbalového klubu jsou slušní a inteligentní lidé, ale zřejmě jsem se mýlil."

SUCHDOL – K. ŘEČICE 2:3 (2:1)
Jan Kříž, trenér Sokola Suchdol (3.): „Už v 7. minutě nám zařídil vedení Filip Rácik, ale hosté byli o něco lepší a ve 21. minutě dokázali srovnat. My měli několik náznaku šancí a po jedné z akcí byl ve 35. minutě ve vápně faulovaný Gauč. Penalty u nás kope gólman Michal Rácik a ani tentokrát se nemýlil. Vedení jsme však udrželi jen tři minuty druhé půle a po hodině hry Řečice přidala i třetí trefu, na kterou jsme už odpovědět nedokázali. Soupeř nás předčil zejména v rychlosti a bojovnosti, my si tentokrát body nezasloužili."

Peter Jánošík, trenér Sokola Kardašova Řečice (3.): „První půli jsme prohráli, což beru na sebe, neboť jsem týmu udělil příliš defenzivních úkolů. Suchdol tak měl čas a klid na rozehrávku dlouhých balonů, která nám činily potíže. Po inkasovaném gólů jsme měli v rozmezí od 8. do 25. minuty pět velkých šancí, ale ujala se až akce Bílka, který se chytře vyhnul ofsajdové pasti a upaloval sám na gólmana. Ve 35. minutě proti nám sudí nařídil poměrně přísnou penaltu a domácí znovu vedli. Po obrátce už jsme nastoupili s obvyklým rozestavením a také mnohem ofenzivněji. Díky tomu jsme soupeře dostali pod tlak a nakonec se nám povedlo zásluhou Vojty Jánošíka a Bílka otočit skóre. Vypracovali jsme si i další příležitosti, ale z nichž se nám skóre zvýšit nepovedlo. Suchdol měl jen jednu šanci, zato tutovou, ale vyznamenal se brankář Šamal. Myslím, že naše vítězství bylo zasloužené."

Č. VELENICE – TŘEBĚTICE 1:5 (1:2)
Karel Macho, předseda Lokomotivy České Velenice (9.): „K utkání jsme nastoupili opět v hodně kombinované sestavě. Začátek se pro nás však vyvíjel velice dobře, do 15. minuty nastřelil Dvořák břevno a vzápětí Fiala při samostatném úniku trefil tyč. Vypadalo to, že to bude z naší strany povedené vystoupení, ale ve 20. minutě se po individuální chybě hosté ujali vedení. Na to jsme ještě dokázali odpovědět ve 35. minutě Břenkem, ale ve 43. minutě soupeř po zbytečném faulu a následné standardce vstřelil druhý gól. Po přestávce jsme byli nuceni z různých důvodů poslat do hry dva dorostence a naše hra se úplně změnila. Třebětice nás přehrávaly ve všech směrech a přidaly i další branky. My si nevytvořili už vůbec nic. Odevzdaným, nedisciplinovaným výkonem jsme soupeři darovali tři body a před domácím publikem si uřízli parádní ostudu. Doufám, že tato potupná prohra nás semkne a někteří hráči změní přístup k reprezentaci oddílu i našeho města."

Roman Havlík, trenér Sokola Třebětice (8.): „V úvodu se hrál vyrovnaný duel. Ve 20. minutě Vojta Habr vsítil vedoucí gól, pak však byli aktivnější domácí a výsledkem bylo vyrovnání. Veleničtí měli ještě další šance, při nichž nám dvakrát pomohla branková konstrukce. Z tlaku jsme se však vymanili a těsně před přestávkou Jirka Habr kontroval trefou do šatny, což byl možná klíčový moment celého zápasu. Po změně stran jsme domácí předčili, v 58. minutě zvýšil na 3:1 Vojta Habr, v 66. zamířil do černého Bastl a v 79. zkompletoval hattrick Vojta Habr, čímž uzavřel skóre a přidal pečeť našemu zaslouženému vítězství."

TEMELÍN – SLAVONICE 1:6 (1:4)
Ladislav Burghard, trenér Sokola Slavonice (6.): „Oproti minulému zápasu jsme začali výborně. Mužstvo hrálo parádní fotbal a už v 10. minutě se trefil kapitán Bártů. Stejný hráč o deset minut později přidal i druhý gól a když ve 23. Martin Bodlák zvýšil na 3:0, ani jsem tomu nechtěl věřit. Temelín sice ve 34. minutě dokázal snížit, ale do přestávky se o další změnu stavu postaral svým třetím zásahem Bártů. Domácí vstoupili do druhé půle ve snaze s nepříznivým vývojem ještě něco udělat, ale dvě naše slepené branky v 49. a 51., které zaznamenali Daniel Lovětínský a Balík, je definitivně poslaly do kolen, a tak už se dohrávalo víceméně z povinnosti. My už se nikam zbytečně nehrnuli a Temelín vstřebával vlastní výbuch, i když je třeba říct, že soupeř v první půli zas tak špatně nehrál. Ještě bych chtěl vyzdvihnout velice přátelskou atmosféru jak na hřišti, tak i v ochozech, s tím jsem se ještě nesetkal."

KLIKOV – LIŠOV 0:0
Václav Bednář, člen výboru Blesku Klikov (11.-12.): „V tomto střetnutí jsme chtěli uspět, ale nic se nám, bohužel, nedařilo. Soupeř se nám přizpůsobil, a tak se hra v první půli odvíjela jen od vápna k vápnu a ke koukání toho moc nebylo. Poprvé a naposledy jsme vystřelili ve 46. minutě Podojilem, Lišov si ve druhé pětačtyřicetiminutovce vypracoval několik šancí a klidně mohl zvítězit. Od pohromy nás však uchránil dobře chytající Škoda a dvakrát i břevno. Opravdu jsme tentokrát nehráli dobře a jestli se to v příštích duelech, kdy nás čekají těžcí soupeři, nezlepší a nepřidáme na bojovnosti, nemůžeme na bodový zisk pomýšlet."

Jak nastoupili

TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Průša, Holec, Hulík, O. Blažek (70. Jaroš) – Mareš, Hofer (80. T. Cypra), Šlapanský, Pivko – Bednář, Nebeský (90. S. Pacholík).
JISKRA NOVÁ BYSTŘICE
Evják – Hynek, Steklý, Hudeček, Beníček – Březina, Mihula, Náprava, Beneš – M. Feytl, Jevtušenko.
TATRAN LOMNICE NAD LUŽNICÍ
Michal – Michal Šachl, Prášek, Zákostelecký, Heger – J. Němec (75. Řehoř), Novák, Miroslav Šachl, Hruška (81. Nehoda) – Kaštánek (85. Bubal), Čuta.
FK JINDŘICHŮV HRADEC B
Rešl – Blažek, Fučík, Roštek, Dolák – Voldán, M. Völfel, Šimánek, V. Moudrý (70. P. Völfel) – Z. Kvitský (90. Pivko), Beneš.
SOKOL SUCHDOL NAD LUŽNICÍ
M. Rácik – T. Záruba, Šuba, Špale, Březina – F. Rácik, Gauč, A. Arenberger (70. Gorný), Kříž – L. Štěpánek (80. Kuchyňka), J. Záruba.
SOKOL KARDAŠOVA ŘEČICE
Šamal – Nedoma (80. J. Vosecký), Pražák, Michal, Kovář – P. Vosecký, Bílek, O. Jánošík, Porochoňski, V. Jánošík – Šergl.
LOKOMOTIVA ČESKÉ VELENICE
Candra – Samec, Mezera, Dvořák, Macho – Břenek, Kopecký (46. Filip), Kotrba, F. Malaník (77. Mikudim) – Fiala (46. Haumer), Sokol.
SOKOL TŘEBĚTICE
R. Havlík – Tesař (53. S. Habr), Zamazal, Mašát, V. Novák – Vychytil (75. Jindra), B. Novák, J. Habr, Švarc – Bastl (69. Pokorný), V. Habr.
SOKOL SLAVONICE
Pospíchal – Mašek (80. Dušan Lovětínský), Chalupa, Kubeš, Jahoda – Daniel Lovětínský (89. Novák), Bártů (72. Deutschar), Trávníček, Jindrák (84. J. Bodlák) – Balík, M. Bodlák.
BLESK KLIKOV
Škoda – Podojil, Opelka, Zegermacher, Mužík – Melichar (46. Lochman), Matouš, Michal, Plucar (60. Drábek) – Čutka, Šetka.