Farmu do konce podzimu spolu s Jiřím Lerchem povede sportovní manažer Dynama Martin Vozábal.

Pavel Malura ještě coby trenér byl po lekci od Kolína hodně zklamán. „Doplatili jsme na tradiční nedostatky v organizaci hry, soupeř má čtyři brejky a dá nám z toho čtyři branky," soptil a dodal, že tím netvrdí, že by Kolín měl takové štěstí. „My prostě nejsme na tu situaci schopni správně zareagovat a dobře si ty hráče přebrat. Chybí nám komunikace a důsledkem je, že zápas nezvládneme, a když dorazí kvalitnější soupeř, jakým byl i Kolín, pak ty naše nedostatky dokáže i patřičně potrestat."

Hra v poli přitom byla přinejmenším vyrovnaná. „To je ale vedlejší, utkání rozhodují klíčové momenty, kdy musíte mít něco navíc," podtrhl Malura. „A naše mužstvo už dlouhodobě v tomto směru nic navíc nenabízí. Možná větší individuální kvalitu, ta je ale vykoupena tím, že týmová kvalita je zcela nulová," nebral si tehdy ještě jako kouč farmy Dynama servítky. Dle něj přitom důvodem není, že by hráči nechtěli. „Nás tým je ale velice nesourodý a doplácí na to, že v každé zlomové situaci dochází k chybám," připustil.

Na rozdíl od minulých duelů chyběl brankář Michal Daněk. „Má potíže s kolenem, necítil se úplně fit a nechtěli jsme riskovat, že by se mu zranění zhoršilo a mohl by chybět v áčku," vysvětlil Pavel Malura.

Ze hry odkulhal Machovec. „Myslím, že by to nemělo být nic tak vážného, že by ho to limitovalo do příštího zápasu v áčku," uzavřel hodnocení dalšího nepovedeného klání svého týmu tehdejší trenér strakonické farmy (tu v sobotu čeká další zápas v Chrudimi).