DIVIZE
MILEVSKO – J. HRADEC 3:1 (0:1)
Marek Černoch, trenér FK J. Hradec (15. místo): „Po delší době jsme zažili nechutnou prasárnu. Ti zasvěcení dobře ví, jak to v Milevsku chodí. S výkonem našeho mužstva sice nemohu být v žádném případě spokojený, protože jsme nehráli dobře, ale i tak jsme rozhodně byli lepší než soupeř, který nás předčil pouze ve střílení gólů. První poločas nabídl fotbal nevalné úrovně, nám se však na jeho konci povedla jedna kombinační akce, po níž nás poslal Kučera do vedení. Bohužel, hned po přestávce začalo to, o čemž jsem hovořil. V 47. minutě zaúřadoval sudí, který proti nám zapískal penaltu asi za velký počet hráčů v šestnáctce… Naši hráči z toho byli tak konsternovaní, že úplně vypadli z koncentrace a pak během sedmi minut inkasovali další dva góly. I když jsme pak soupeře přehrávali, nic dalšího z toho nebylo. Musím však říct, že pokud nedokážeme porazit Milevsko, nemáme v divizi co dělat. V sobotu nás čeká domácí souboj s Petřínem, který je těsně před námi a i když je naše situace už kritická, půjdeme do zápasu s tím, že chceme získat tři body."

FK J. HRADEC
Rešl – Blažek, T. Šenkýř, Beránek, M. Šenkýř – Zaal (75. Stejskal), O. Černoch, Koutný, Chalupský – Havlík (65. Votava), Kučera.

TŘEBOŇ – MOTORLET 0:0, na penalty 4:5
Marcel Tomášek, trenér Jiskry Třeboň (16.): „Soupeře, který je v tabulce na třetí příčce, jsme za celé utkání nepustili prakticky do žádné šance. Několik jsme jich naopak měli my, ale ty jsme nedokázali zúročit. Třeba Holzepl se dvakrát ocitl sám před brankářem, ale nedal. Po změně stran měl sice Motorlet více ze hry, ale jeho akce končily na hranici velkého vápna. V penaltovém rozstřelu hosté ani jednou nezaváhali, z naší strany neproměnil pátý pokutový kop gólman Tomáš Skála. Ve středu od 18.30 hodin v předehrávce hostíme na svém stadionu Čížovou a rádi bychom konečně zvítězili."

JISKRA TŘEBOŇ
T. Skála – D. Kodras, Šafránek, Fr. Benhák, Tůma – Kolafa, Holý, Chromčák, Matoušek – Holzepl (80. Diviš), Rossmann.

KRAJSKÝ PŘEBOR
JANKOV – DAČICE 3:1 (2:0)
Roman Bujdák, trenér Centropenu Dačice (10.): „Po úspěšné šestizápasové sérii jsme na půdě lídra prohráli, ale za výkon se rozhodně stydět nemusíme. O osudu střetnutí rozhodlo úvodních sedm minut, kdy jsme dvakrát inkasovali. Nebylo to však po žádné vypracované akci protivníka. Nejprve už ve 3. minutě po dlouhém balonu došlo ve vápně ke kontaktu našeho Kněžínka s jankovským hráčem, který to udělal šikovně, přestože se naši kluci dušovali, že to faul nebyl. V 7. minutě Vacuška naservíroval balon Štolbovi, jemuž jej ukopl protihráč směrem na vlastní branku, ale domácí gólman míč zázračně vyrazil. Následoval odkop, rychlý balon na neobsazeného hráče a Jankov vedl 2:0. Naši hráči byli velmi zklamaní, protože jsme jinak hráli hodně aktivně. Těsně před pauzou Brandl ve velké šanci hlavičkoval těsně vedle, čímž jsme se připravili o kontaktní trefu do šatny. Do druhé půle jsme vstoupili excelentně a po nádherné kombinaci od brankáře přes Celého, Mašáta a Vacušku snížil Štolba. Měli jsme více ze hry, dostávali jsme se do dalších příležitostí, ale Štolba, Šimánek ani Janák je neproměnili. Ale jak říkám, z porážky tragédii neděláme. Potěšil mě však fakt, když domácí trenér prohlásil, že na jaře s lepším soupeřem nehráli. Když se nám nyní doma povede uspět s Dražicemi, což bude velice důležitý duel, měli bychom mít už klid. Vše máme ve svých rukách, nemusíme na nikoho spoléhat, což je pozitivní."

CENTROPEN DAČICE
Zejda – Beníček, Celý, Kněžínek (79. Jelínek), Mašát (84. Nosek) – Janák, Krtek, Brandl, Šimánek, Vacuška – Štolba (87. Borza).

I. A TŘÍDA
NOVÁ VES/BRLOH –
J. HRADEC B 4:1 (1:0)
Jan Beneš, vedoucí mužstva FK J. Hradec B (6.): „Na malém hřišti jsme nemohli uplatnit naši kombinační hru po křídlech. Domácí se soustředili na dlouhé nakopávané míče na své útočníky a těsně před přestávkou jednu z takových akcí dokázali využít. Brzy po přestávce jsme inkasovali podruhé a pak ještě dvakrát. Šance jsme měli i my, ale trefili jsme se pouze jednou v samém závěru, když Smejkal už jen korigoval naší porážku."

FK J. HRADEC B
T. Cettl – Šmíd, M. Völfel, Králíček, M. Votava – Kubinec, Beneš, D. Cettl, Chyška – Němec, Smejkal.