SUCHDOL – SLAVONICE 1:2 (0:1)
Jan Heřman, trenér Sokola Suchdol (8. místo): „Potřebovali jsme nutně vyhrát, přizpůsobili jsme tomu i taktiku a začali aktivně. Už ve 2. minutě se nám povedlo nastřelit tyč a v dalším průběhu si tým dokázal vypracovat několik nadějných možností, ale k naší smůle jsme ani jedinou nedokázali proměnit. Ke slovu tak přišli hosté, kteří se ujali vedení a vyhráli první poločas. Hned po přestávce se nám povedlo vyrovnat, když se trefil Špale a přestože jsme byli herně lepší, fotbal se hraje na góly a ty nám v tomto duely nebyly souzeny. Vrcholem všeho byl pak gól, který jsme si po rohu dali sami. Slavoničtí těžili hlavně z umění Bártů a Balíka, což je jejich největší úderná síla. My se nyní musíme pokusit získat body v Chlumu."

Ladislav Burghard, trenér Sokola Slavonice (3.): „Kdybychom prohráli, vymlouval bych se na značně kombinovanou sestavu, s níž jsme do Suchdola přijeli, ale dopadlo to nad očekávání. Doufal jsem v zisk bodu, nakonec máme tři. Musím říct, že jsme nepředvedli nikterak úchvatný výkon a měli jsme i pořádnou porci štěstí, když domácí trefili břevno a tyč, ale kluci boj zvládli takticky na jedničku. Postrádali jsme i obvyklou brankářskou jedničku Pospíchala, který je zraněný, ale stoper Trávníček se nové role ujal více než zdatně. Mužstvo si zaslouží pochvalu za bojovnost a zvlášť mě to těší u dorostenců Lovětínského s Jindrákem. O oba góly se postaral Balík, který nás v první půli poslal do vedení a devět minut před koncem zařídil vítěznou trefu přímo z rohového kopu. Nyní nás čeká derby s Třeběticemi, které může skončit jakkoliv."

LOMNICE – KLIKOV 1:1 (1:1)
Petr Krejník, trenér Tatranu Lomnice (7.): „V utkání průměrné úrovně se hosté po naší hrubé chybě dostali velice brzy do vedení. Pak se hrálo jen na jednu branku, ale z moře šancí se nám povedlo vyprodukovat jen vyrovnávací trefu Zákosteleckého. Ve druhém poločase se Klikovu dařilo hru rozmělňovat a my na to jen těžko hledali recept, takže moc pohledného fotbalu k vidění nebylo a zápas nakonec dospěl k dělbě bodů. Škoda, že jsme nevyužili nabídnutých možností v závěru úvodního dějství, neboť po změně stran už nám to příliš nešlo."

Václav Bednář, člen výboru Blesku Klikov (11.): „Posíleni vítězstvím v uplynulém kole jsme jeli na hřiště favorizované Lomnice s cílem uhrát aspoň bod. Vstup do utkání se nám povedl a zásluhou Nehody jsme se už v 7. minutě ujali vedení. Postupem času se však začali prosazovat domácí fotbalisté, kteří nás dostali pod velký tlak. Jen zásluhou vynikajícího gólmana Brabce jsme do přestávky inkasovali pouze jeden gól a udrželi nerozhodný stav. Druhé dějství už bylo poměrně vyrovnané a bez větších šancí na obou stranách. Získaný bod je pro nás v boji o záchranu velmi cenný, ale nyní jej musíme potvrdit výhrou v domácím utkání s posledním Kunžakem."

TŘEBĚTICE – BOROVANY 2:2 (2:1)
Roman Havlík, trenér Sokola Třebětice (9.): „Hrálo se poměrně svižné střetnutí s řadou příležitostí, které si vytvořily oba celky. V úvodní dvacetiminutovce jsme měli šest stoprocentních šancí, z nichž jsme však vytěžili jen dva góly, o které se postarali v 15. minutě Chvátal a v 18. Vojta Novák. Jak se však později ukázalo, proti tak kvalitnímu soupeři, kterým Borovany bezesporu byly, to bylo na vítězství málo. Soupeři se povedlo už do pauzy snížit a po změně stran, kdy působil o něco fotbalověji, dokázal zápas zremizovat. Více než ztráta bodů nás však mrzí zranění Chvátala, protože už takhle máme velice rozsáhlou marodku a asi budeme mít problém dát dohromady vůbec jedenáct zdravých hráčů."

KUNŽAK – CHLUM 0:6 (0:4)
Karel Winkler, předseda TJ Kunžak (14.): „První poločas se nám vůbec nevydařil. Hosté nás přehrávali a na naší bránu se valil jeden útok za druhým. Během půlhodiny jsme dostali čtyři góly a opět bylo po zápase. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce náš tým zlepšil bránění i napadání protivníka, ale i přes to jsme ještě dvakrát inkasovali. Zvýšenou aktivitou jsme si sice dokázali vytvořit dvě až tři vyložené šance, ale ty se nám nepodařilo proměnit."

Karel Flaška, předseda Jiskry Chlum (5.): „Musím přiznat, že jsme měli z tohoto utkání trochu obavy, neboť my někdy dokážeme slabší manšafty nabudit, ale tentokrát to bylo jiné. Během čtvrthodinky jsme si vytvořili snad osm jasných šancí a na kunžackou branku se valil jeden útok za druhým. Do poločasu jsme dali čtyři góly a mohli jsme přidat i další. I proto jsme o přestávce po hattricku stáhli útočníka Hájka, protože už měl splněno. Ani po změně stran se obraz hry moc nezměnil, i když jsme proměnili už jen dvě příležitosti. A sudí ještě upřel regulérní trefu Beníčkovi pro údajný faul. Na domácích bylo znát, že jsou smířeni se sestupem a jedinou jejich vážnější šancí bylo nastřelené břevno."

N. VČELNICE – LEDENICE 3:4 (1:2)
Jan Pudil, trenér TJ Nová Včelnice (10.): „Oproti našim předchozím zápasům se začalo hodně útočně a tak byl v 16. minutě už stav 1:2. Pak se hra uklidnila a do přestávky už se nikdo do černého netrefil. V 55. minutě Ledenice po chybě naší obrany přidaly třetí gól a v tu chvíli to s námi nevypadlo vůbec dobře. Ale kluci zabojovali a po brankách Berounského a Hulíka jsme v 68. minutě vyrovnali. Oba celky pak hrály opatrně, neboť nikdo nechtěl udělat chybu. Pět minut před koncem Martin Blažek nastřelil tyč, odražený míč se kutálel přes vápno, ale nikdo z našich jej do sítě nedokázal dorazit. A tak se potvrdilo nedáš – dostaneš. Hostující Bez z následného protiútoku vymetl ze třiceti metrů šibenici a zajistil svým barvám všechny body."

SRUBEC – K. ŘEČICE 2:0 (0:0)
Aleš Brunner, trenér Sokola Kardašova Řečice (12.): „V první půli ani jeden tým neměl na to, aby se gólově prosadil. My sice měli platonickou převahu, ale pouze po šestnáctku, domácí zase hráli příliš stereotypně, takže jsme jejich ataky také přestáli. Po změně stran to bylo dlouho podobné, než došlo k osudovému momentu, kdy sudí k údivu všech, včetně domácích fotbalistů, odpískal pokutový kop a nikdo nevěděl za co. Asi to byl nějaký zkrat, protože jinak zápas řídil velice dobře. Srubec penaltu proměnil, a to nás doslova posadilo na zadek. Soupeř pak po ukázkové akci přidal ještě pojistku. V zájmu toho, aby mužstvo dostalo nějaký nový impuls, jsem se rozhodl, že opustím post hlavního trenéra a s dosavadním asistentem Peterem Jánošíkem si vyměníme role. Snad to bude mít kýžený efekt a povede se nám krajskou soutěž udržet."

Jan nastoupili:

SOKOL SUCHDOL
M. Rácik – T. Záruba, V. Soudek, Arenberger, Císař (65. Gauč) – J. Záruba, Špale, Březina (75. Pumpr) – Dunaj, Zavadil, Kamiš (46. Šuba).
SOKOL SLAVONICE
Trávníček – Drobilič, L. Kryzan, Kubeš, Raška – Blecha (68. Jindrák), Bártů, Chalupa, Jahoda – Balík, Lovětínský (90. P. Kryzan).
TATRAN LOMNICE
T. Ködel – R. Němec, Zákostelecký, Prášek, Šachl – L. Nohava, Řehoř, Kaštánek (85. M. Ködel), Nedvěd – Melichar (70. P. Němec), V. Nohava.
BLESK KLIKOV
Brabec – Podojil, Nedvěd, Zegermacher, Mužík – Drábek, Plucar, Melichar, Nehoda (88. Šerý) – Čutka, Lochman.
SOKOL TŘEBĚTICE
Havlík – V. Novák, Bastl, Zamazal, Štolhof – Chvátal (65. M. Novák), B. Novák, V. Habr, Vychytil – Šťastný, Piler (87. Kopeček).
TJ KUNŽAK
Janák – Leitgeb, Bartoška, Dvořák (65. Criscuolo), Hudziec – Ferdan (60. Hrůza), Anderl, Rozehnal, Karpíšek – Winkler, Rigo (45. Zeman).
JISKRA CHLUM
S. Valeš – Beníček, Cepák, Míka, Váňa – Řepa, J. Flaška, Matouš, Novák – Hájek (46. Mutina), R. Flaška.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Novotný, Beran, Zikmund, Hanzl – Mareš, Šlapanský (55. Berounský), Hulík, Holec (60. Matějka) – M. Blažek, O. Blažek.
SOKOL KARDAŠOVA ŘEČICE
Trepka – Z. Nový (85. P. Jánošík), Z. Roubík, Kvasnička, Vaněk (50. Vyhlídka) – F. Mach (65. Idrizaj), Kubíček, Sedláček, V. Jánošík – Houska, Kovář.