I. B TŘÍDA SK. A
Č. KRUMLOV B – SUCHDOL 3:0 (1:0)
Jan Heřman, trenér Sokola Suchdol (6. místo): „Začátek jsme příliš nezvládli, neboť domácí už ve 3. minutě otevřeli skóre. Hru jsme však brzy vyrovnali a v 19. minutě měl na kopačkách gól Hofbauer. Bohužel, v rozhodujícím momentu minul. Po změně stran se hrál oboustranně rychlý a pohledný fotbal. Sice jsme ještě dvakrát inkasovali, ale měli jsme rovněž smůlu, protože v síti neskončily hned čtyři naše gólovky. Výsledek je pro nás velmi krutý, protože kluci hráli dobře. Po minulém propadáku mám tentokrát z jejich výkonu i přes porážku dobrý pocit."

LEDENICE – Č. VELENICE 2:3 (2:2)
Karel Macho, předseda Lokomotivy České Velenice (7.): „Na tabuli svítila 13. minuta a my prohrávali 0:2. Takový začátek jsme opravdu neočekávali. Domácí na nás nastoupili a než jsme se stačili zkoncentrovat, dostali jsme dva góly. Ty padly po našich ztrátách míče ve středu hřiště a následných krásných střelách, na které si Candra ani nesáhl. Naštěstí nás to nepoložilo. Hned v 15. minutě měl Fiala stoprocentní příležitost, bohužel těsně minul. Dále jsme se tlačili do ofenzivy a ve 26. minutě výborně hrající Sokol snížil střelou k tyči. Hra se v přelévala nahoru a dolů a divákům se musela líbit. Ve 40. minutě vypálil Kotrba, brankář domácích vyrazil míč před sebe a Kopecký vyrovnal. I ve druhém poločase se hrál pěkný fotbal. V 60. minutě domácí Benhák doslova sestřelil Sokola a po právu uviděl červenou kartu. Zlomový moment přišel v 75. minutě, kdy Macho odkopával míč od naší brány a rozhodčí odpískal penaltu proti nám, kterou však viděl pouze on. Výborně chytající Candra jí ovšem zneškodnil. Od té doby jsme se dostali do několika vyložených šancí, jež jsme ale ještě neproměnili. Vítězná branka přišla až v 85. minutě, kdy se trefil Samec. Ledeničtí vrhli vše do útoku a z toho vznikaly naše brejkové situace. Další gól už nepadl, ale my si vezeme cenné a zasloužené vítězství."

ROUDNÉ B – KLIKOV 4:1 (2:1)
Václav Bednář, člen výboru Blesku Klikov (9.): „Po vyrovnané úvodní čtvrthodině jsme se se z rychlého protiútoku ujali vedení, když Čutka unikl po levé straně a vybídl ke skórování Lochmana, jenž zakončoval prakticky do prázdné branky. Domácí fotbalisté však během dalších patnácti minut otočili skóre a pak už diktovali tempo. Těsně před přestávkou měl sice ještě velkou šanci Čutka, ale společně s gólmanem přehodil i konstrukci. Po obrátce už soupeř zcela ovládl hru, přidal ještě dvě další trefy a naprosto zaslouženě zvítězil. Přesto našemu týmu patří uznání, že v hodně okleštěné sestavě bojoval až do konce."

JANKOV B – CHLUM 0:2 (0:0)
Karel Flaška, předseda Jiskry Chlum (10.): „V naší situaci jsme chtěli získat bod a tomu byla přizpůsobená i taktika a sestava, takže třeba Hájek nastoupil na místě předstopera. Dvacet minut jsme vyčkávali, s čím domácí přijdou, ale ti nic nevymysleli a omezili se jen na nakopávání míčů. Postupně jsme tak přebrali iniciativu, ale v první půli se žádná větší šance neurodila. Výborně nám však vyšel nástup do druhého dějství a v 51. minutě nás po trestném kopu Hešíka poslal Hájek hlavou do vedení. Zhruba od 65. minuty nás Jankov přitlačil, ale v té době nás hodně podržel gólman Černoch. Soustředili jsme se na rychlé protiútoky a v 77. po jednom z nich podruhé udeřili. Hešík nádherně uvolnil Matouše, jenž běžel sám na brankáře a nedal mu sebemenší šanci. Soupeř všechno vsadil na jednu kartu a z toho pro nás pramenily brejky, žádný z nich už jsme ale neproměnili. Mužstvo zabralo v pravý čas, hráči si zřejmě uvědomili, že jde o hodně. Pokud zvládneme i nadcházející duel s Větřním, mělo by se nám už dýchat lépe."

I. B TŘÍDA SK. D
TŘEBĚTICE – N. VČELNICE 3:1 (0:1)
Roman Havlík, trenér Sokola Třebětice (4.): „V prvním poločase se nám hra směrem dopředu příliš nevedla a výsledkem našeho snažení byla pouze jediná nadějná příležitost. Ve 35. minutě jsme inkasovali ze standardky, ale mohlo být ještě hůř, neboť ještě předtím střela hostujícího celku orazítkovala brankovou konstrukci. Po změně stran už jsme však byli mnohem aktivnější a po trefách Vaška Pokorného se nám povedlo změnit vývoj v náš prospěch. Náš zlepšený výkon podtrhl gólovou pojistkou v 88. minutě střídající Šťastný."

Jan Pudil, trenér TJ Nová Včelnice (3.): „My sice měli v úvodní pětačtyřicetiminutovce více ze hry, ale dění se víceméně odvíjelo mezi vápny. Výjimkou byla střela Bednáře do břevna a krásně provedený trestný kop Pivka, po němž jsme se dostali do vedení. Po přestávce se domácí zlepšili a měli převahu, do vážnějších možností jsme je však dlouho nepouštěli. Nakonec jsme se ovšem nevyvarovali chyb v obraně, čehož soupeř využil a otočil vývoj ve svůj prospěch. Ve snaze vyrovnat jsme museli otevřít hru, což se nám však nepovedlo a naopak těsně před koncem Třebětice přidaly pojistku. Mrzí mě, že se hrálo na velmi špatném terénu plném děr, což fotbalu rozhodně neprospělo."

MALŠICE – K. ŘEČICE 5:1 (4:1)
Peter Jánošík, trenér Sokola Kardašova Řečice (8.): „Oproti předešlým zápasům jsme tentokrát začali dobře a vytvořili si několik možností. V 10. minutě se Šergl ocitl sám před gólmanem, ale zbytečně chtěl udělat ještě kličku. Vynahradil si to o tři minuty později, když zakončoval pohlednou kombinaci, při níž jsme vyšachovali obranu soupeře. Jenže za pět minut domácí vyrovnali a vzápětí přidali i druhý gól. Po něm jsme opět nepochopitelně odpadli a do přestávky ještě dvakrát inkasovali. O pauze přišly změny v sestavě, na soupeře jsme vletěli, zahrávali asi osm rohů a vypracovali si i řadu šancí, skórovat se nám ale nepovedlo. V době, kdy už jsme jen útočili, nám domácí utekli a dokonali naší zkázu. Kdybychom však takhle hráli i v první půli, mohl být výsledek úplně jiný."

LOMNICE – CHOTOVINY 1:0 (0:0)
Petr Krejník, trenér Tatranu Lomnice (10.): „Od úvodního hvizdu měl náš tým jasnou převahu a připravil si minimálně šest vyložených šancí včetně samostatných nájezdů Čuty a Hegera. Proměnit je však nedokázal, neboť na hráčích byla patrná nervozita pramenící z toho, že musí naplno bodovat. Postupně jsme se tak dostávali do křeče, ale naštěstí se nám povedlo vstřelit aspoň ten jeden gól zásluhou Zákosteleckého, který v 75. minutě oslavil svůj návrat do sestavy po třítýdenní pauze zaviněné zraněním. Ve vypjatém závěru, k čemuž přispělo i oboustranně nepřesné rozhodování sudího Píska, už se nám cennou výhru podařilo udržet. Bohužel, na marodku nám přibyl další hráč Roman Němec, jenž utrpěl těžký výron v kotníku."

VĚTROVY – SLAVONICE 6:0 (2:0)
Ladislav Burghard, trenér Sokola Slavonice (12.): „Do třicáté minuty to vůbec nevypadalo, že zápas nakonec skončí takovým výsledkem. Pak jsme však ztratili míč na půlce, místo našeho přečíslení se do této výhody dostal soupeř a otevřel skóre. Za pět minut následovala chyba v defenzivě a druhý gól v naší síti. Po změně stran jsme domácí zatlačili a vypadalo to, že ještě můžeme s nepříznivým vývojem něco udělat, ale naše možnosti včetně té největší Trávníčkovy se nám zužitkovat nepovedlo. Větrovy naopak z prvního brejku ve druhé půli potřetí skórovaly, což byl definitivní zlom. Výše porážky je pro nás krutá, o tolik horší jsme skutečně nebyli. Venku však hrajeme naivně a takhle to dopadá. Nedá se nic dělat, musíme zase zabrat doma, kde se nám naštěstí daří a v této sezoně jsme tam ještě neprohráli."

JAK NASTOUPILI:
SOKOL SUCHDOL
M. Rácik – T. Záruba, Matějček, Dunaj, Špale – Březina, Šuba, Gorný (65. Š. Kubašta) – J. Záruba, Hofbauer, F. Rácik (46. Krejčí).
LOKO ČESKÉ VELENICE
Candra – Mezera (78. Skřivan), Jabůrek (88. Bambule), Dvořák, Štrachal – Kopecký, Kotrba, Samec, Macho – Sokol Fiala (70. Kica).
BLESK KLIKOV
Dlouhý – Mužík, V. Nedvěd, V. Markes, Nehoda – Melichar, Plucar, Kroupa, Holický – Čutka, Lochman.
JISKRA CHLUM
Černoch – Eliáš, Míka, Hájek, Řepa – Vochozka (50. J. Dlouhý), Novák, Matouš, K. Flaška ml. (68. Kamenický) – Hešík, R. Flaška (82. Valeš).
SOKOL TŘEBĚTICE
Koupil – V. Novák, Bastl, Zamazal, J. Habr – Chvátal, B. Novák, V. Habr (78. Vychytil), Mir. Krejčí (84. R. Havel) – Pokorný (71. Šťastný), Piler.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Novotný, Beran, Hulík, Holec – Mareš, Pivko, Šlapanský, O. Blažek – Bednář, M. Blažek (65. Lukš).
SOKOL KARDAŠOVA ŘEČICE
Slunečko – Pražák (46. Pozníček), Madar, Nedoma (46. Bílek), Sedláček (75. Houska) – O. Jánošík, P. Vosecký, F. Markes, Kovář, V. Jánošík – Šergl.
TATRAN LOMNICE
Ködel – P. Němec, Prášek, R. Němec (78. L. Nohava), Zákostelecký – Vomáčka (60. J. Němec), Mir. Šachl (88. Hruška), P. Nedvěd, Bubal – Čuta, Heger.
SOKOL SLAVONICE
Pospíchal – Mašek (79. J. Bodlák), Kubeš, Trávníček, Raška – Chalupa, Jahoda, Bedlivý (76. Jindrák st.), M. Bodlák – Bártů, Lička (66. Lukš).