I. B TŘÍDA SK. A
KŘEMŽE – Č. VELENICE 1:1 (1:0)
Karel Macho, předseda Lokomotivy České Velenice (5. místo): „V Křemži na podmočeném hřišti plném kaluží pro nás utkání nezačalo vůbec dobře. Již v 10. minutě totiž srazil domácí brankář při souboji v pokutovém území Fialu, kterého následně odvezla rychlá záchranná služba. Museli jsme střídat a v tu dobu jsme nehráli moc dobře, což vyústilo ve 20. minutě ve vedoucí gól soupeře. A aby toho nebylo málo, řekl si o minutu později o střídání Štrachal. Hráli jsme úplně jinak, než jsme si řekli před utkáním. O přestávce trenér hráčům domluvil a ve druhém dějství se obraz hry jednoznačně změnil. Domácí si s naší ofenzivou nevěděli rady. Vytvořili jsme si minimálně šest jasných brankových příležitostí, ale ujala se pouze jediná střela, kterou správně umístil Bambule. Za zmínku stojí ještě nastřelená tyč, o což se postaral Macho. Když už to vypadalo, že by to tam mohlo spadnout, tak nás zastavila kaluž, nebo faul zezadu na unikajícího Sokola, který měl být podle mého názoru potrestaný červenou kartou. Křemže byla jednoznačně nejslabším soupeřem, se kterým jsme se na jaře utkali, a proto vzhledem k vývoji utkání beru remízu jako ztrátu. Kvůli početné marodce nastoupili čtyři hráči z béčka a musím říct, že rozhodně nezklamali, ba naopak."

I. B TŘÍDA SK. D
N. VČELNICE – D. BUKOVSKO 2:0 (1:0)
Jan Pudil, trenér TJ Nová Včelnice (3.): „Do utkání proti vedoucímu týmu soutěže, který už si s předstihem zajistil postup, jsme vstoupili poměrně dobře a už v 5. minutě jsme se zásluhou Říhy dostali do vedení. Hrál se pohledný fotbal, oba celky si dokázaly vytvořit šance, ale do černého už se nikomu trefit nepovedlo. Výborně jsme zahájili i druhý poločas a v 47. minutě náš náskok pojistil Petráš. V té době se však hřiště vlivem deště rychle měnilo ve vodní lázeň, takže kombinační fotbal už se na něm vůbec hrát nedal. Nám trochu pomohlo i to, že Bukovsku byl vyloučený jejich nejlepší hráč Kokeš, jenž neudržel nervy na uzdě, a tak jsme si dvoubrankové vedení pohlídali až do konce."

LOMNICE – SLAVONICE 3:1 (2:1)
Petr Krejník, trenér Tatranu Lomnice (5.): „Do zápasu jsme vstoupili lépe než soupeř, dobře jsme kombinovali, ale do vedení se paradoxně dostali hosté, když se nám nepovedlo uhlídat hlavičkujícího Trávníčka. Hra se poté sice vyrovnala, nám se však do přestávky dvěma zásahy po standardkách povedlo otočit vývoj ve svůj prospěch. Musím však přiznat, že dorážce Míry Šachla na 1:1 předcházel hodně sporný moment a jeden z našich hráčů zřejmě zahrál rukou. Druhou branku přidal Zákostelecký. Po obrátce se zhoršilo počasí, terén začal být velice těžký a také se i kvůli tomu zápas místy přiostřil. My měli mírnou převahu, Slavonice zase spoléhaly na brejky, ale změnu skóre přinesly až závěrečné okamžiky, kdy se po rohu, jenž byl opět předmětem sporů, znovu trefil Míra Šachl. Rozhodčí tentokrát zápas vůbec nezvládl, kvůli němu zbytečně plály emoce. V tomto ohledu si vážím přístupu Slavonických."

Ladislav Burghard, trenér Sokola Slavonice (10.): „Ostudu jsme na půdě kvalitního soupeře určitě neudělali. I bez největších opor Bártů s Balíkem jsme ukázali, že fotbal umíme. Ve 21. nás poslal Trávníček do vedení, Lomnice pak vyrovnala hodně sporným gólem, kdy jeden z jejích hráčů po rohovém kopu zahrál rukou, ale sudí na to nereagoval. Do přestávky jsme pak inkasovali ještě jednou. Po přestávce jsme chtěli s výsledkem něco udělat, ale ať jsme se snažili, jak chtěli, už se nám to nepovedlo. Domácí pak v nastavení přidali po rohovém kopu třetí gól. Ten se však zahrávat neměl, neboť při zákroku, který mu předcházel, náš gólman s míčem za čarou nebyl. Ale nechci to rozmazávat, abych nevypadal, že brečím. Lomničtí v tom prsty určitě neměli, sudí se prostě projevil jako neumětel. Po třízápasové šňůře výher máme nyní za sebou stejný počet porážek a rádi bychom to zase změnili."

JAK NASTOUPILI
LOKO ČESKÉ VELENICE
Candra – J. Malaník, Mezera, Dvořák, Kica – Břenek, Kopecký, Macho, Štrachal (21. Kotrba) – Fiala (10. Bambule), Sokol.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Novotný, Beran, Holec, O. Blažek (75. M. Blažek) – Mareš, Šlapanský, Hulík, Říha (65. Jaroš) – Bednář, Petráš.
TATRAN LOMNICE
Ködel – Michal Šachl, Prášek, Jakub Bicek (80. P. Němec), Zákostelecký – Řehoř, Mir. Šachl, J. Němec (59. Hynek), Nedvěd – Čuta, Heger (86. Krejník ml.).
SOKOL SLAVONICE
Pospíchal – Mašek, Chalupa, Kubeš, Raška – Daniel Lovětínský, Trávníček, Bedlivý (79. Jindrák st.), Drobilič – Lička (74. Jindrák ml.), M. Bodlák.