KRAJSKÝ PŘEBOR
OSEK – J. HRADEC 1:0 (1:0)
Marek Černoch, trenér FK J. Hradec (10. místo): „Je to stále stejná písnička. Hra není špatná, ale to, co předvádíme ve finální fázi, je frustrující. V Oseku měli jen v první půli vyložené šance Koutný, Kučera, Stejskal, Cettl a Beránek, ale nic jsme z nich nevytěžili. Udělali jsme však první chybu a domácí ji ze své druhé střely potrestali. Pak už se jen soustředili na hájení těsného náskoku a my si s tím nedokázali poradit. Chováme se jako charita, protože stavíme na nohy soupeře, kteří byli v krizi."

MILEVSKO – TŘEBOŇ 0:0
Zdeněk Procházka, trenér Jiskry Třeboň (7.): „Z diváckého pohledu se nehrálo příliš atraktivní utkání. Byl to spíše boj mezi vápny a příliš šancí se tak ani na jedné straně neurodilo. Milevsko mělo pouze o něco víc standardek. Domnívám se, že bezbranková remíza vcelku odpovídá dění na hřišti a je spravedlivým vyjádřením poměru sil."

ŠEVĚTÍN – DAČICE 0:2 (0:1)
Roman Bujdák, trenér Centropenu Dačice (8.): „Povinné tři body jsme na půdě posledního celku soutěže získali, ale nevedla k nim vůbec jednoduchá cesta. Strůjci našeho vítězství se stali především vynikající brankář Tomáš Ferdan a autor obou gólů Robin Štolba. První zaznamenal ve 29. minutě po centru Jindry, druhý pak v 51. minutě hlavou po trestném kopu od stejného hráče. Ševětín moc toužil po prvních bodech, tlačil se do zakončení po dlouhých nakopávaných míčích, ale náš gólman čaroval a se všemi pokusy si poradil. Pouze v jednom případě mu pomohlo břevno. Na velice špatném terénu se nedalo kombinovat, což škodilo oběma celkům. Pro nás to byl zatím zápas podzimu, který jsme zvládli, i když nás to stálo mnoho sil a výhra si vybrala i daň v podobě zranění Celého a Štolby."

I. A TŘÍDA
N. VČELNICE – VĚTŘNÍ 
1:3 (0:1)
Libor Holec, asistent trenéra TJ Nová Včelnice (4.): „Z naší strany se jednalo o zápas blbec. Vytvořili jsme si šancí na dvě utkání, ale tentokrát jsme je nedokázali zužitkovat. Hosté se po chybě brankáře Holického, jenž při rozehrávce přímo namazal soupeři, ujali v první půli vedení, které navýšili v 70. minutě nechytatelnou střelou pod břevno. O šest minut později vykřesal naději na obrat Bednář, který proměnil pokutový kop, a následovala další porce našich příležitostí, ale bez úspěchu. Na konci jsme pak dostali ještě jeden gól, když hosté z půlky přelobovali našeho vyběhnutého brankáře."

N. BYSTŘICE – J. HRADEC B 3:1 (1:0)
Zdeněk Steklý, předseda Jiskry Nová Bystřice (9.): „Bylo to vydřené vítězství. Hradec nás přehrával, ale do vyložených příležitostí se moc nedostával. Tu největší skvěle vychytal nadvakrát Prinz. My se nemohli dostat do kombinace, přesto jsme v první půli šli do vedení, když se do šance prodral Kapias a dokázal zakončit. K tomu jsme ještě dvakrát nastřelili břevno. Druhé dějství mělo stejný průběh s tím, že jsme si pomohli standardkami, když se nejprve fantasticky trefil Havel. Hradečtí chvíli na to snížili, když jsme si nepohlídali centrovaný míč, ale klid do závěrečných minut střetnutí nám obratem zajistil Frühauf, jenž také nádherně zužitkoval trestňák. Celý zápas orámovala rozlučka manželů Jesenských, kteří opouští bydlení ve fotbalovém areálu, a tak jsme velmi rádi, že jsme jim za dlouholetou práci pro klub dokázali poděkovat i těmito třemi body."

Jan Beneš, trenér FK J. Hradec B (14.): „Utkání rozhodly dva krásně zahrané trestné kopy Bystřice, ale herně jsme byli rozhodně fotbalovější a aktivnější. Tradičně nás, bohužel, zklamala koncovka. O naší branku se v 74. minutě po centru na zadní tyč postaral Stejskal, o pět minut později jsme však dostali třetí gól a bylo rozhodnuto."

Jak nastoupili

FK J. HRADEC
Rešl – T. Šenkýř, Völfel, Císař, Blažek – Kučera (80. Chalupský), Beránek, Koutný, M. Šenkýř (65. F. Votava) – Stejskal, D. Cettl. Trenér: Marek Černoch.
CENTROPEN DAČICE
T. Ferdan – Mašát, Celý (17. Nosek), Kněžínek, Vacuška – Jindra, Šimánek (70. Točík), Brandl, Janák (72. Jelínek) – Toman, Štolba (77. Vican). Trenér: Roman Bujdák.
JISKRA TŘEBOŇ
J. Skála – Matoušek, Kido, Cahyna, Tůma – Divoký (66. Franěk), Lonsmín, Fr. Benhák, D. Kodras – Holzepl (86. Průcha), Šafránek. Trenér: Zdeněk Procházka.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Průša, O. Blažek, Šlapanský (75. M. Hornát), Berounský (46. Didek) – Petráš, V. Hornát (46. Mareš), Tuček (57. S. Pacholík), Bednář, Jaroš – Nebeský. Trenér: Radek Vajda.
JISKRA NOVÁ BYSTŘICE
Prinz – Dvořák, Opelka, Bobál, Steklý – Kapias, Brabec, Frühauf, M. Feytl (81. Podolský) – Havel, Brus (84. K. Mihulka). Trenér: Bohumil Hron.
FK J. HRADEC B
T. Cettl – Nováček, Šmíd, Lorenc, M. Votava – Chyška, Králíček, Beneš, Smejkal (46. Stejskal) – F. Votava (60. Tajml), D. Cettl. Trenér: Jan Beneš.