10.00 Ve finálovém turnaji se představily celky Mondi Bupak České Budějovice, Interplex Písek a Městský obvod Plzeň 2 - Slovany. Hraje se systémem každý s každým na 2x10 minut s pětiminutovou přestávkou. Nejlepší dva celky ze Semic postoupí do republikového finále, které se koná 2. října.

V Semicích se hraje o postup do velkého finále Zaměstnanecké ligy deníku.V Semicích se hraje o postup do velkého finále Zaměstnanecké ligy deníku.Zdroj: Deník/Vladimír Klíma 10.10: K prvnímu utkání nastoupily oba jihočeeské týmy.

10.50: V prvním utkání turnaje zvítězil Interplex Písek nad Bupak Mondi České Budějovice 3:0. Písečtí vedli o prvním poločase 1:0 a ve druhé půli své vedení ještě navýšili. Branky vítězů dávali Kessner, Příhoda a Mergl.

11.10: Vedruhém utkání se písecký Interplex utkal s hráči Městského obvodu Plzeň 2 - Slovany. Hosté ze západu Čech na hřišti jasně dominovali a zvítězili vysoko 8:0, když po poločase vedli 3:0. Tři jejich branky dal Paum, po dvou Veselý a Bernard, jednu připojil Vávrač. Nyní na plzeňské borce čeká utkání s Mondu Bupak České Budějovice.

11.30: V závěrečném utkání porazil celek Plzeň Slovany českobudějovický Bupak Mondi vysoko 10:2. Sedm branek vítězů dal Paum, dvě Vávrač a jedu Veselý. Do republikového finále tak ze Semic postupují celky Městský obvod Plzeň 2 - Slovany a Interplex Písek. Tyto dva celky si ještě na závěr zahrají finále o vítěze turnaje v Semicích.

12.00: Plzeňští fotbalisté potvrdili svou nadvládu v tomto tutrnaji i ve finálovém duelu proti celku Interplex Písek. V poločase sice vedli pouze o branku 2:1, na konci utkání to však bylo 6:1. Tým Městského obvodu Plzeň 2 - Slovany se stal celkovým vítězem celodivizního finále v Semicích.

Vítězný tým Plzně 2 - Slovany.Vítězný tým Plzně 2 - Slovany.Zdroj: Deník/Miroslava Žižková