Deník region
1/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení ale neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení ale neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Zdroj: Shutterstock.com

Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé.

Zdroj: Shutterstock

Javorový sirup má také nižší energetickou hodnotu než bílý cukr a poloviční sladivost.

Javorový sirup má také nižší energetickou hodnotu než bílý cukr a poloviční sladivost.

Zdroj: Shutterstock

Cukr by měl hrát ve vašem jídelníčku je okrajovou roli.

Cukr by měl hrát ve vašem jídelníčku je okrajovou roli.

Zdroj: Shutterstock

Organické látky v medu se zničí při teplotě vyšší než 42 °C, proto si čaj slaďte až zchladlý.

Organické látky v medu se zničí při teplotě vyšší než 42 °C, proto si čaj slaďte až zchladlý.

Zdroj: Shutterstock.com

Agávový sirup se získává ze sukulentů z Jižní Ameriky.

Agávový sirup se získává ze sukulentů z Jižní Ameriky.

Zdroj: Shutterstock

Melasa je odpadní materiál, který vzniká při výrobě třtinového cukru. Obsahuje jen asi 20 procent cukrů.

Melasa je odpadní materiál, který vzniká při výrobě třtinového cukru. Obsahuje jen asi 20 procent cukrů.

Zdroj: Shutterstock

Klasický cukr je často nahrazován třtinovým. Ale ať si koláč osladíte čímkoli, pořád do svého těla dostanete velké množství kalorií. A případný obsah minerálních látek je bohužel zanedbatelný.

Klasický cukr je často nahrazován třtinovým. Ale ať si koláč osladíte čímkoli, pořád do svého těla dostanete velké množství kalorií. A případný obsah minerálních látek je bohužel zanedbatelný.

Zdroj: Shutterstock.com

Klasický cukr platí v posledních letech za největšího výživového strašáka.

Klasický cukr platí v posledních letech za největšího výživového strašáka.

Zdroj: Shutterstock.com

Sladidlo získávané z rostlinky stévie neobsahuje žádné kalorie. Má ale bohužel i hořkou pachuť. Průmyslově zpracované potraviny proto nebývají slazeny jen stévií, ale i cukrem.

Sladidlo získávané z rostlinky stévie neobsahuje žádné kalorie. Má ale bohužel i hořkou pachuť. Průmyslově zpracované potraviny proto nebývají slazeny jen stévií, ale i cukrem.

Zdroj: Shutterstock.com

Nejnovější galerie
Setkání rodáků obce Marketa v Písečné

Rodáci z Markety se sešli v Písečné. Nejstaršímu bylo přes devadesát

Pávi k třeboňskému zámku patřili posledních dvacet let, teď ale památka osiřela.

Třeboňský zámek po letech přišel o pávy, mohou za to neukáznění turisté

Turisté vzali během prvního prázdninového víkendu Třeboň útokem.

Turisté o prázdninovém víkendu zaplavili Třeboň, užívali si v kempu i na lodi

Výsadba starých ovocných odrůd  v budoucím parku Sira Nicholase Wintona v Kunžak.

Výsadba starých ovocných odrůd v budoucím parku Sira Nicholase Wintona v Kunžaku

Areál v Roseči nabízí zábavu pro celou rodinu.

Kukuřičné bludiště hlásí otevřeno, areál láká na slámový hrad i noc pod hvězdami

Přeložka silnice u Číměře se v pátek slavnostně otevřela. Nahradila původní nebezpečnou zatáčku.

Nebezpečně ostrá zatáčka v Číměři je minulostí, řidiči jezdí po nové přeložce

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka