Deník region
1/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Doporučujeme vám
Trénink záchrany osob na ledu pomocí paddleboardu.

OBRAZEM: Hasiči v Dačicích trénovali záchranu na ledu. Měli nového pomocníka

V Dačicích v Kapetově ulici se ve středu začala sesouvat opěrná zeď. Nyní je provizorně zajištěná.

Část opěrné zdi v Kapetově ulici v Dačicích se opět sesunula

V Hospřízi v prodejně na návsi v pátek odpoledne vypukl požár.

Požár v Hospřízi: Plameny zasáhly spodní část domu, kde sídlí prodejna

Červená Lhota má i v zimě své kouzlo.

Oprava hráze zámeckého rybníka na Červené Lhotě začne už letos

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.