
Creme brulée
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Creme brulée
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.
Zdroj: se svolením Jakuba Trčky