Deník region
6/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Popis

Jahodový džem s vanilkou a rebarborou

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Popis

Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Creme brulée
Popis

Creme brulée

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.
Popis

Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.

Zdroj: se svolením Jakuba Trčky

Doporučujeme vám
Už rostou. První úlovky hřibů na Písecku.

Houbařská sezona se pomalu rozjíždí. V okolí Třeboně hlásí houbaři první úlovky

Sedm medailí přivezl k krajského přeboru mladšího žactva v Táboře atleti jindřichohradeckého oddílu SKOK.

Hradecká atletka Machartová vybojovala tři krajské tituly

Současné vedení města poblahopřálo Stanislavu Mrvkovi k životnímu jubileu.

Bývalý hradecký starosta oslavil sedmdesátku. Dostal pamětní minci i láhev rumu

Policisté během dopravně preventivní akce na alkohol zkontrolovali téměř 30 řidičů, žádný z nich nenadýchal.
Přehrát video

Policisté kontrolovali alkohol za volantem. Během akce odhalili dva přestupky

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Jahodový džem s vanilkou a rebarborou
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Špenátový knedlík s oříškovým máslem a piniovými oříšky
Creme brulée
Jakub Trčka, šéfkuchař Tiskárna Restaurant v Hranicích.