Galerie: Koření na zahřátí

Určité druhy koření nám mohou pomoci posílit imunitu. Některé koření by ve vaší kuchyni ani "lékárničce" nemělo chybět. Chilli nebo skořice patří do zahřívacích jídel i nápojů. Koření na centrálním trhu v marockém Agadiru. Asijské bazary s kořením hrají všemi barvami. Nejlepší indické koření na zahřátí: prášek z červeného chilli, kurkuma a hřebíček. Zázvor, chilli papričky nebo kurkumu u nás seženete i v čerstvé podobě. V polévkovém koření nesmí chybět zahřívací pepř. Skořice Černý pepř Zázvorový čaj dobře chutná a současně nám prospívá. Dýňová polévka je hitem naší podzimní kuchyně. Zázvorovo pomerančový nápoj je vlastně zahřívací smoothie. Garam Masala upotřebíte při přípravě sezonní dyňové polévky. Zahřejte se Kurkuma latte se zázvorem - mléčným nápojem podle ájurvédy.