Hosté postrádali kvartet marodů Fillman, Pýcha, Kuchejda a Heřman, kvůli dohodě klubů ještě nemohla nastoupit ani čerstvá posila Hřebejk. Do branky se opět postavil Kváča, svou premiéru v první lize absolvoval mladý bek Michal a hned si připsal asistenci u prvního gólu svého týmu. Naopak jen na střídačce zůstali zkušení obránci Zíb a Mucha.

Domácí začali aktivně, Hlava a Kohout se dostali do dobrých šancí, ale Kváča byl oporou svého týmu. Ve 14. min. šli do vedení favorizovaní Jihočeši. Američan Walker znovu osvědčil svůj důraz a Nouza poté i s pomocí teče jednoho z obránců Kadaně otevřel skóre.

Také po změně stran se Severočeši snažili, vytvořili si i nějaké slibné příležitosti, ale na Kváču si nepřišli. Motor kontroloval hru a dvě minuty před druhou sirénou uhodil. Přečíslení dva na jednoho zakončil přesnou střelou do horního růžku kapitán Květoň.

Druhý gól přinesl na hokejky jeho týmu definitivní klid a snaživého soupeře k ničemu nepouštěl. Navíc mohl třetí branku přidat Chovan, chyběl mu však i kousek štěstí. To naopak nechybělo jeho spoluhráči Čermákovi, jenž trefil šibenici a bylo to již 0:3. Zbytek zápasu už se dohrál v klidu a hosté si pohlídali cenné tři body.

Branky a nahrávky: 14. Nouza (Walker, Michal), 38. L. Květoň (Nouza, Žovinec), 50. Čermák (Walker, Nouza). Vyloučení: 7:5, bez využití. Rozhodčí: Würtherle – T. Svoboda, Maštalíř.
ČEZ Motor: Kváča – Vráblík, Michal, Pavlin, Žovinec, Suchánek, Mazanec – Walker, Nouza, Čermák – Chovan, Pajič, L. Květoň – Šulek, Škoda, Babka – Točík, Rob, Guman. Trenéři Stavjaňa a Štrba.