Body putovaly do Milevska (3:7), ale to není vůbec důležité v kontextu toho, že byl ve třetí třetině přímo z ledu do nemocnice z důvodu zdravotní indispozice převezen strakonický gólman Jakub Myslivec. Hokej pak šel zákonitě stranou.

Ilustrační foto.
Hokejisté Strakonic nenašli zbraň na gólmana soupeře

„Pro vývoj zápasu bylo rozhodující, že nás vychytal milevský gólman Panec. Řekl bych, že jsme byli aktivnější, ale do čeho soupeř plácnul, to mu tam padlo. Nás zradila koncovka, zkoušeli jsme různé blafáky, ale gólman vždy stál, kde měl,“ komentoval utkání strakonický trenér Martin Všetečka a doplnil: „Ve třetí třetině zkolaboval Kuba Myslivec a z naší strany šly myšlenky na hokej na vedlejší kolej. Paradoxně v té době nám tam napadaly naše branky.“

Hokejisté Radomyšle slaví další výhru.
Hokejisté Radomyšle zvládli dalšího soupeře.

Strakoničtí mají play off jisté a v posledních třech kolech půjde o to se na něj dobře připravit. „Pozitivní je, že jsme byli schopni v přesilovkách si vytvořit po kombinacích dobré šance. Na druhé straně jsme přišli o dalšího zraněného hráče, Šuhaj bude možná tři zápasy mimo. Poslední tři zápasy základní části máme na uklidnění, abychom šli do play off s čistou hlavou,“ doplnil trenér Všetečka.