Eliška zvítězila jak v internetovém hlasování, kde získala 286 hlasů, tak i v hlasování prostřednictvím anketních lístků. Těch jí její fanoušci poslali 53, za něž obdržela 265 bodů. Celkem tak nasbírala 551 hlasů.
Druhé místo  obsadil nejen na internetu, ale i celkově Alexandr Srp ze Studené. V hlasování na webu získal 264 bodů, ke kterým přidal 245 hlasů za 49 anketních lístků a s celkovým počtem 509 bodů skončil stříbrný.
Třetí v pořadí se nakonec umístila Hana Turínová z Horní Pěny. Ta byla ve webovém hlasování třetí se 124 hlasy, ale od svých fanoušků dostala nejvíc hlasovacích lístků, a to 69. Za ty si tak připočetla 345 bodů a celkem obdržela 469 hlasů.
Od dnešní 8. hodiny můžete opět začít hlasovat, a to v nové anketě o nejsympatičtější miminko měsíce prosince. Další desítka náhodně vybraných miminek, které jste na stránkách Jindřichohradeckého deníku mohli vidět v průběhu prosince, už čeká na vaše hlasy také na webových stránkách Deníku www.jindrichohradecky.denik.cz. Své hlasy budete moci posílat až do pátku 31. ledna do 12 hodin.