Jaká byla v měsíci květnu desítka nejnavštěvovanějších příspěvků zaslaných právě čtenáři-reportéry?

Kde natáčela Keira Knightley. Procházka filmovou Olomoucí od Rudolfa Bukvalta. Čtenáři Deníku mají rádi filmy a připomínají si s nostalgií i místa, kde se známé scény natáčely.

Cívky, cívky a cívky. Lenka Hoffmannová v příspěvku připomněla, jak to vypadalo v šumperském podniku Hedva. Podobný úspěch zaznamenal v minulém měsíci příspěvek našeho čtenáře, který nás vracel do slavných dnů znojemských okurek v tamním podniku Fruta

Detaily kolem nás. Návštěvníci našich webů nemají rádi jen vzpomínání, ale fandí i současným pohledům. A tak seriál „Co je nového“ nás díky Ireně Heczkové a Agátě Königové zavedl s úspěchem do Třince a Opavy.

Velryby na háčku. V rubrikách čtenář reportér máme i popsané radosti z různých oborů zájmové činnosti. Ale rybáři vedou. Není tedy divu, že dalším veleúspěšným příspěvkem byl ten od Zdeňka Traxlera, který dal dohromady šedesátku fotek kapitálních úlovků.

Tesla se loučí. Díky Luboši Jeníčkovi jsme se mohli rozloučit s dalším fenoménem minulé doby. Pamětníkům jsme ukázali, jak před očima mizí pardubická továrna Tesla.

Jarní Pustevny. Mezi stálice zájmu čtenářů patří výjimečné fotogalerie Jiřího Barana, který i v květnu má zářez vašeho zájmu. Tentokrát to byly jarní pohledy na Pustevny

Staré dobré časy Poděbrad. Ze zájmu o příspěvek Soukromého muzea Poděbrady je jasné, že se líbí i retro snímky z našich měst. Tentokrát velký zájem vzbudila galerie starých zákoutí malebného města Poděbrady.

Vysočina má své moře. Rudolf Koláček nás ve svém příspěvku zavedl na Virskou přehradu.

Hadí království u Pardubic. Autor Vlastimil Hloupý zavítal v doprovodu chrudimského přírodovědce Romana Hellingera na okraj Pardubic do hadího ráje u Chrudimky.