České Budějovice - Na úvodní branku finálového utkání mezi Chodovem a Buldoky Brno se nečekalo ani tři minuty. Jako první se prosadili Pražané, konkrétně Zozulák a bylo to 1:0. Chodovská smršť se však tímto nezastavila a v osmé minutě již Pražané vedly po dalších trefách Sýkory a Jendrišáka již 3:0. Právě posledně jmenovaný vyhnal z branky gólmana Jurčíka, kterého nahradil Kejík. Po snížení Kadlece na 3:1 se zdálo, že Brnu se podařilo Chodovský nástup zachytit, ale opak byl pravdou. Gólová úroda pokračovala dál a v 11. minutě Chodov díky Pražákovi opět odskočil na rozdíl tří branek. A za další minutu už to bylo 5:1. Brankostroj se tímto zastavil a do konce třetiny již stav zůstal 5:1 pro Chodov.

Ve druhé třetině se snažili hráči Brna s výsledkem něco udělat, ale Chodov hru kontroloval a skóre mohl navýšit jako ve 28. minutě Chritstiansson, který se zjevil sám před gólmanem Kejíkem. Další šance si tým z hlavního města vypracoval v polovině zápasu, ale Jihomoravané se ubránili. Naopak v závěru oslabení mohl snížit Fuchs, ale Binder Pražany podržel. Po divoké první třetině, v té druhé žádná další branka poněkud překvapivě nepadla a Chodov tedy stále vedl po dvou třetinách čtyřgólovým rozdílem.

Po necelých pěti minutách poslední části zvýšil chodovský Chmelíček na 6:1 a zápas se již víceméně pouze dohrával. Buldokům se sice ještě podařilo snížit a rozhodně si zaslouží pochvalu za snahu v závěru utkání, ale na zasloužené výhře Chodova se již nic nezměnilo. Pražané svou výhru pečetili do prázdné branky při power play Brna.

Branky: 3. Zozulák (Mikeš), 7. Sýkora, 8. Jendrišák (Pražák), 11. Pražák (Klápa), 12. Zozulák (Mikeš), 45. Chmelíček (Christiansson), 60. Pražák (Wahlgren)  - 10. Kadlec (Hauser), 53. Mendrek (Bauer), 56. Grich (Fuchs), 58. Coufal (Kočí), Diváků: 942, TJ JM Pedro Perez Chodov: Binder (Barák) - Kotlas, Podhráský, Bouša, T. Sýkora, Pražan – Klápa, Jendrišák, Pražák – Dóža, Mikeš, Zozulák – Wahlgren, Christiansson, Chmelíček.Trenéři: Radim Cepek, David Nerud.

itelligence Bulldogs Brno: Jurčík (8. Kejík) - Kostka, Hauser, Jeski, Kočí, Smíšek, Bauer – Coufal, Žižka, Kadlec – Grich, Fuchs, Mendrek – Hanák, Fabián, O. Veselý.Trenéři: Jan Nízner, Rudolf Škubal, Roman Bytešník.

Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka