Před zaplněným sálem v brněnských Husovicích proti domácímu oddílu KO sice jihočeský nováček obsadil všechny váhy, ale chyběly mu opory a jedničky ve svých hmotnostních kategoriích Jan Mraček s Jakubem Fleischmannem. Ani to však nakonec nemělo vliv na bojovný výkon třeboňských boxerů, kteří svého soupeře udolali v poměru 10:6.

„Všichni naši bojovníci si sáhli na dno a získali jsme cenné vítězství, neboť Brno v domácím prostředí neprohrává. Navíc se boxovalo ve výborné atmosféře a férovým způsobem," konstatoval trenér třeboňských boxerů Miroslav Foral. „Začíná se rovněž projevovat spolupráce s naším partnerem Technickými službami Třeboň, díky jehož podpoře máme kvalitní zázemí jak pro seniorský celek, tak především pro východu talentované mládeže. Velmi intenzivně na tomto poli působí jednatel městské firmy Vladimír Janíček, který je zároveň předsedou našeho klubu," dodal.

Příští utkání I. ligy Třeboň čeká až po Novém roce. V neděli 6. ledna doma v Roháči přivítá Sokol Poruba (10 hodin). Už o den dřív se tamtéž uskuteční i další kolo juniorské ligy (12 hodin).

KO Brno – Třeboň 6:10
do 56 kg: domácí Lessy vůbec nenastoupil proti třeboňskému Danu Freiherrovi – 0:2.

do 60 kg: fyzicky velmi silný a zkušený Klaška nestačil na bojovnost Luboše Bečáka, jenž prokázal větší vůli po vítězství – 0:4.

do 64 kg: Veselý porazil Jiřího Fialu, kterému náročný silově podložený styl soupeře vůbec nesedl a zápas dokončil hodně vyčerpaný – 2:4.

do 69 kg: Šedivka věděl, že nemá co ztratit a do souboje s Patrikem Jiráčkem šel odhodlaně, leč velký výkonnostní rozdíl byl zjevný. Domácí boxer byl už ve druhém kole počítaný, ale doboxoval – 2:6.

do 75 kg: o deset kilogramů těžší mistr republiky v kick boxu Pernica porazil Vlastimila Bařinku, který však bojoval chytře i účelně a prohrál jen o hranu stolu rozhodčích – 4:6.

do 81 kg: brněnská hvězda Uher zdolal Tomáše Dubského. Ten se rval jako gladiátor, ale ve třetím kole jej zastavil lékař pro invazivní krvácení z nosu a zápas se velmi těsně „dobodoval". – 6:6.

do 91 kg: Mazálkovi po druhém kole trenér sundal rukavice, neboť Adam Kolařík měl od prvních vteřin výraznou převahu a protivníka zdrcujícími švihy deklasoval, čímž si připsal čtrnácté vítězství v řadě – 6:8.

+91 kg: stotřicetikilový kolos Smítal svou váhovou převahu neuplatnil. Dan Makovička jej ve druhém kole poslal do počítání a potvrdil tak zasloužené vítězství – 6:10.