"Podařilo se nám zvítězit v pěti setech a po dlouhých letech tak pro český volejbal vybojovat vítězství v této nejlepší klubové soutěži světa." Jihočeši sice v sovotu prohráli v extralize v Liberci, euforie z Ligy mistrů ale zůstává. "Těžko se popisuje, jakou z této překvapivé výhry máme radost a věříme, že nás nakopne do dalších zápasů letošní náročné sezony."

Ilustrační foto.
Jihostroj nezopakoval výborný výkon z Istanbulu, prohrál v Liberci

Robert Mifka vyhlíží čtvrteční duel s Lube Civitanova. A přidává zajímavý příměr: Jestli stála v Turecku proti naší Černé věži Eiffelovka, pak už tento čtvrtek narazíme v prvním domácím utkání Ligy mistrů na Burdž Chalífu aneb tým Cucice Lube Civitanova, momentálně nejlepší tým světa nabitý těmi nejzářivějšími volejbalovými hvězdami. Jména jako Robertlandy Simon, Bruno Rezende, Osmany Juantorena, Yoandy Leal a další není třeba volejbalovým fanouškům představovat," dodal Mifka.

Volejbalisté Jihostroje Č. Budějovice podali v Lize mistrů v Turecku parádní výkon. vyhráli 3:2.
Jihostroj hrál skvěle v Istanbulu. Veze domů senzační vítězství

Hráči Jihostroje zvou fanoušky na „utkání roku“, které odehrají ve čtvrtek 12. 12. od 18 hodin ve Sportovní hale. Vstupenky si fanoušci mohou zajistit v CBsystému.