Název akce Setkání k Sametové revoluci
KDY: Neděle 17. listopadu od 17 hodin
KDE: Jindřichův Hradec - náměstí Míru
ZA KOLIK: Zdarma

Tradiční setkání k výročí sametové revoluce v Jindřichově Hradci proběhne v neděli 17. listopadu u sloupu Nejsvětější Trojice na dolním náměstí. A protože letos si připomínáme 30 let od revoluce, bude akce o něco větší než jindy. Sraz zájemců o setkání na náměstí Míru je v 17 hodin.

Název akce Kostýmovaná prohlídka divadla
KDY: Sobota 16. listopadu od 17, 19 a 21 hodin
KDE: Třeboň - Divadlo J. k. Tyla
ZA KOLIK: 150 korun

 Fantom – tajemný duch třeboňského divadla. Ten, který tahá za nitky osudů. Ten, který ví a může vyprávět příběh o lásce, touze a vášni k umění, příběh historiei současnosti. Přijďte se naladit na tep srdce divadla, vnímat jeho dech a okusit jedinečnou atmosféru v hledišti, na scéně a v zákulisí. Staňte se součástí příběhu. Netradiční kostýmovanou prohlídku historického divadla J. K. Tylas romantickým preludováním a lehkým tanečním krokem lze zažít v sobotu od 17, 19 a 21 hodin. Jednotné vstupné na prohlídku je 150 korun. Program není vhodný pro děti.

Název akce Vzpomínkové setkání
KDY: Neděle 17. listopadu od 16 hodin
KDE: Dačice - Palackého náměstí
ZA KOLIK: Zdarma

Vzpomínkové setkání ke 30. výročí listopadových událostí roku 1989 se na Palackého náměstí v Dačicích koná v neděli 17. listopadu od 16 hodin. Přijďte si společně zavzpomínat na to, co se v Dačicích dělo, jak město vypadalo před třiceti lety a jak se od té doby změnilo.