V pátečních večerních hodinách požádala na služebně městské policie o pomoc jedenačtyřicetiletá žena. Uvedla, že se pohádala se svým manželem, který jí vyhrožoval zabitím s nožem v ruce. Žena při verbálním útoku nebyla zraněna a celou věc se rozhodla nahlásit. Strážníci o případu informovali státní policisty, kteří si celou věc převzali.

V nočních hodinách ze soboty na neděli řešila hlídka strážníků rušení nočního klidu. Mladý pár nedbal na sousedy a noční klid a ve svém bytě, panelového domu, tak hlasitě diskutovali, že budili všechny okolo. Zasahující hlídka strážníků celou věc s mladým párem projednala a poté je poučila, aby se chovali ohleduplně ke svým sousedům a dodržovali noční klid.

V nedělních večerních hodinách přijala operátorka městské policie tísňový signál ze seniorského bezpečnostního náramku. Tísňový náramek aktivovala čtyřiaosmdesátiletá žena, která ve svém bytě upadla a nemohla vstát. Strážníci seniorce pomohli během několika minut od přijetí signálu. Hlídka seniorce poskytla nezbytnou pomoc. Celá událost se naštěstí obešla bez zranění a také bez nutnosti na místo přivolat záchranku.

Před pondělní jedenáctou hodinou večerní byli strážníci městské policie požádáni státními policisty o součinnost při pátrání po pohřešované třináctileté dívce. Pátrání po dívce probíhalo celou noc až do ranních hodin, kdy bylo pátrání odvoláno. Dívka byla nalezena, a to naštěstí zcela v pořádku.