Až do deseti hodin dopoledne pondělí 6. srpna přijímá podatelna třeboňského městského úřadu přihlášky zájemců o místo nového jednatele Slatinných lázní Třeboň, obchodní společnosti, která je ve stoprocentním vlastnictví města. Mluvčí úřadu a lázní Jitka Bednářová uvedla: "Další informace k náplni činnosti jednatele, požadavkům, dokumentům, které je potřeba doložit apod. budou zveřejněny na webech města a třeboňských lázní."

„Rada města se rozhodla pro vypsání výběrového řízení v co nejrychlejším termínu. Vedením společnosti jsou pověřeni ekonomický ředitel Martin Blažek a lékařská ředitelka Jitka Brádlerová, a to v případě nutnosti až do konce roku. Povinnosti jednatele vykonává radní Antonín Doležal,“ popsala aktuální stav starostka Třeboně Terezie Jenisová.

ZMĚNY VE VEDENÍ
Lázně k 31. červenci opouští jednatel Milan Kramárik. Svou rezignaci vysvětlil tím, že je nutné oprostit lázně jakožto významnou společnost města od předvolebního popotahování a zneužívání.

Lze odkázat: https://jindrichohradecky.denik.cz/z-regionu/sef-spolecnosti-slatinne-lazne-trebon-rezignoval-20180712.html