Prožít léto na pláži, starosti hodit za hlavu, užít si slunce, koupání, muziky, úsměvů a popíjet koktejly, které se proletěly vzduchem, to je dovolená snů. Takový výlet za hranice všednodennosti nemusí směřovat za hranice jižních Čech. Pláž Windy Point se díky Davidovi Neumannovi proměnila v ostrůvek karibské pohody.

Drink Mai Tai
K přípravě drinku, který frčí, potřebujeme:3 cl světlého rumu3 cl tmavého rumu
2 cl meruňkového likéru
1 cl mandlového sirupu
1 cl limetovou šťávu
10 cl ananasového džusu
Jako ozdobu použijeme ananas a třešeň.

Jaké koktejly se letos pijí?
Mojito je fenomén, který se drží v popředí několik let a dlouho tady ještě bude. Za poslední léta vylétl hodně Aperol Spritz. U nás na Windy se pije asi nejvíc Mai Tai. Je to rumový drink, název vychází z polynéštiny a je to úžasné pití. Je silný, alkohol v něm není zas až tak cítit, chutná ženámi mužům. Dále jsou trvalé klasiky Sex on the beach, Tequila Sunrise. My tu mnoho novinek nevymýšlíme, držíme se staré dobré klasiky.Ale několik novinek pro letošní rok máte… Udělali jsme jen čtyři nové drinky. Ostatních 20 drinků se míchá už mnoho desetiletí. Lidé chtějí to, co znají. Karibské staré drinky jsou tak dobré, že nemá cenu je měnit. Jednu novinku ale přece jen máme: drink s popcornem. Hodí se hlavně, když tu promítáme filmy. Základ je podobný Cuba Libre, tedy kola a rum, my přidáváme havajskou sůl, sirup slaný karamel, citronovou šťávu a posypáváme ho popcornem. Je to sladko-slané pití. Druhým novým drinkem je Tatra Rauch ice tea, směs likérů Tatrateas citronovou šťávou a ledovým čajem. Tatranský čaj se teď hodně začíná pít.

Zajímavé jsou i nádoby, do kterých koktejly servírujete.
To je pravda, na tom si zakládáme. U nás si můžete dát pití z vydlabaného kokosového ořechu, z keramických nádob, plechovky, bambusových nádob, a dokonce můžete pít i drink z pytlíku.

Kdy je možné vidět u vás barmanskou show?
S každým drinkem, který si u nás objednáte, dostanete i show. Chceme, aby si to užila třeba i babička a její vnuk, prostě všichni. Musí létat lahve i úsměvy. Na brčko levitující vzduchem se chodí dívat lidé z okolí. Za večer musím ukazovat tento trik až dvacetkrát. Ale základem všeho je přátelská atmosféra. Skoro nic není problém. U nás se platí jen za drinky, žádný vstup, žádné poplatky za sportovní náčiní, za záchody, nemáme tu plot.