Lokalitu pro výstavbu prodejny si řetězec vybral kvůli dobré dopravní dostupnosti pro své zákazníky. Nová provozovna se bude rozprostírat na ploše téměř 450 metrů čtverečních.

„Nová restaurace nabídne zákazníkům veškeré moderní služby, které znají z našich restaurací, s výjimkou služby McDelivery (dovoz jídla až domů). Restaurace tak nabídne McDrive – objednávání z auta a to v konceptu side by side, tedy dva pruhy pro automobily pro navýšení kapacity této služby za použití venkovních digitálních menuboardů. Kromě klasické snídaňové a denní nabídky McDonald’s nebude chybět ani kavárna McCafé, venkovní posezení s kapacitou 94 míst a venkovní dětský koutek. Vnitřní kapacita bude čítat 90 míst k sezení,“ upřesnila ředitelka komunikace a PR pro McDonald’s ČR a SR Jitka Pajurková a dodala, že v nové restauraci najde práci celkem 60 lidí. Řetězec zároveň už od února nabírá nové pracovníky, kteří se školí v táborské pobočce.

Vernisáž Muzea fotografie a moderních obrazových médií
Snímky přírody objektivem Čechů, Slováků, Maďarů i Poláků vystavuje muzeum

McDonald's v Jindřichově Hradci přivítá první zákazníky už během tohoto léta. Otevřeno bude mít denně od 7 do 24 hodin.

Řetězec rychlého občerstvení v souvislosti se stavbou nové pobočky vybuduje také potřebnou infrastrukturu v této lokalitě – kanalizační řád, veřejné osvětlení nebo přechody pro chodce.