Sobota
Jarošov nad Nežárkou – Na hlavním tahu z Jindřichova Hradce na Pelhřimov minulý pátek dodávka v dolíku před Jarošovem nad Nežárkou srazila chodce. Ten na místě zemřel.
Deník: V regionu je to letos již druhá zbytečná smrt.

    Pondělí
Pluhův Žďár – Sál kulturního domu, kde se konala veřejná diskuse na téma geologického průzkumu pro hlubinné úložiště jaderného odpadu, doslova  praskal ve švech.
Deník:  Je pochopitelné, že lidé chtějí vědět co nejvíc o tom, jak jim vrty i případné úložiště mohou změnit život.

    Úterý
Jindřichohradecko – Při policejní akci na Jindřichohradecku každý čtvrtý pokutovaný motorista telefonoval.
Deník: Odborníci říkají, že telefonování zatěžuje kapacitu mozku, který pak část informací vypouští. Pochopitelně těch o situaci v dopravě…
    
    Středa
Jindřichohradecko –  Strážníci městské a obecní policie by mohli zákonem dostat víc pravomocí, aby mohli suplovat policisty, kterých zřejmě vlivem škrtů ubude. Deník: Služba se tak dostává stále blíž k občanům, ale za jakou cenu?
    
    Čtvrtek
Jindřichohradecko –  Zatímco třeba do Popelína přilétl čáp již 29. března, v řadě míst na tohoto posla jara zatím marně čekají.  Podle odborníků jich ubývá a nemusejí se  vrátit všichni.
Deník: Ještě, že čáp z pivovarského komína v Jindřichově Hradci už dorazil. O čem by si lidé povídali.

    Pátek
České Velenice –  Nově rekonstruované vlakové nástupiště v Českých Velenicích je pro mnohé cizince vstupní bránou do země. Deník udělal test jihočeských nádraží.
Deník:  Určitě nejde srovnávat všechna nádraží s krajskou metropolí, ale zkuste si v Jindřichově Hradci na nádraží koupit něco k jídlu.