Sobota
Jindřichohradecko – Nález ústavního soudu, který nařizuje ministerstvu financí ctít obecní vyhlášky a nepovolovat provozování video loterijních terminálů tam, kde je to s nimi v rozporu, je v platnosti už dva týdny.
Deník: Vypadá to, že jednorucí bandité konečně z některých měst zmizí.

Pondělí
Jindřichův Hradec – Pozemek u skládky na jindřichohradecké Fedrpuši patří rozhodně mezi ty lukrativní. Přesto se město málem vzdalo svého předkupního práva, když se jej současný majitel nyní rozhodl prodat.
Deník: Naštěstí zvítězil zdravý rozum a město svou šanci nezahodí.

Úterý
Třeboň – Především rodiny, které mají ve svém okruhu osobu v posledním stadiu nevyléčitelné nemoci, by se brzy mohly dočkat pomoci a podpory ze strany nově vznikající hospicové péče.
Deník:  Za Deník dáváme palec nahoru.

Čtvrtek
Lodhéřov – Jindřichohradečtí kriminalisté od víkendu vyšetřují případ těžké újmy na zdraví způsobené nožem v Lodhéřově, kdy svého druha měla napadnout jeho partnerka.
Deník: Také mívám doma občas „Itálii", ale co je moc, to je moc.Já bývám spíše obětí omezování svobody pohybu, když mě žena nechce pustit na pivo.

Pátek
Jindřichův Hradec – Společná část maturitních zkoušek státních maturit začala včera didaktickým testem z matematiky a písemnou zkouškou z anglického jazyka.
Deník: Uvidíme, jaké bude druhé dějství komediální frašky s názvem Státní maturita, kterou já osobně současným studentům ani v nejmenším nezávidím.