Sobota
Třeboň – Obyvatelé  pečovatelského domu si zažívali doslova peklo s jednou nájemnicí. Respektive s jejím přítelem, který se choval na chodbách více než hlučně a obtěžoval ostatní. Jednoho nájemníka i napadl…
Deník: Nyní žena dostala od města měsíc na vystěhování. Proč se u nás čeká, až se něco stane. Vražda manželů Malhockých či tragédie ve Frenštátě  by nemusely být.

Pondělí
Jindřichův Hradec – Jindřichohradečtí zastupitelé schválili letošní rozpočet. Schodek je téměř 40 milionů. Nejvíc se investuje do oprav komunikací.
Deník: Aby  to nebylo jen provizorní zaplácávání děr.

Úterý
Jindřichohradecko – Ve stanicích STK by měla být v budoucnu při technických prohlídkách auta pod dohledem kamer, aby se nedalo podvádět.
Deník: A komu to prospěje, kdo bude chtít, vždycky si cestu, jak oklamat kamery, najde a staré vraky budou dál ohrožovat  účastníky silničního provozu.

Středa
Jindřichohradecko – Divočáků stále přibývá a nepáchají škody jenom na zemědělských plodinách. Fotbalistům v Plavsku již dva roky po sobě rozryli hřiště.
Deník: A na kom si co sportovci vezmou? Na divokých prasatech asi nic a myslivci, ti zase za přemnožení divočáků nemohou.

Čtvrtek
Třeboň – Dlouhodobé stížnosti na kvalitu stravování 
v třeboňské Školní jídelně Centrum přiměly vedení města k zásadním změnám v jejím provozu. A také zakázali vařit z polotovarů.
Deník: Že by děti ve škole dostaly konečně na talíř pravé čerstvé brambory a maso namísto hmoty z amarounů?

Pátek
Jindřichův Hradec – Zimní stadion v Jindřichově Hradci ponese jméno tragicky zesnulého hokejisty Jana Marka, který byl zdejším rodákem a odchovancem klubu KLH Vajgar.
Deník: To to trvalo. Hned po smrti „našeho" hokejisty lidé u Vajgaru o ničem jiném nemluvili. Po roce a půl se dočkali, i když původně se po něm měla jmenovat ulice.