Sobota
Jindřichův Hradec  –  Ubudou v Hradci zastupitelé? Po příštích komunálních volbách by mohlo zastupitelstvo města nad Vajgarem zeštíhlet. Radní navrhují ubrat alespoň dva.
Deník: Když se člověk podívá, jak často se někteří z nich jednání účastní, tak to možná ani nikdo nepozná. Jedině snad městská kasa…

Pondělí
Jindřichův Hradec –  Boj s povánočními kilogramy začal naplno. Lidé po novém roce zaplňují fitness studia, tělocvičny, ale i prodejny se zdravou výživou.
Deník: Po novém roce je do toho každý hrr a ne, že by to mnohým z nás neprospělo. Ale ruku na srdce – kdo z nás s tím vydrží alespoň o něco déle než pár týdnů?

Úterý
Jindřichohradecko  – Na Tři krále se ve většině domácností odstrojuje vánoční stromeček, který zdobil příbytek od Štědrého dne. Na pořad se proto dostává klasická nerudovská otázka: Kam s ním?
Deník: No, kdo má kamna nebo krb, tak má asi celkem jasno. My z paneláku to nemáme o moc těžší. Jen je potřeba před tradičním hodem stromkem povolat dozor pod okno, aby zamezil případnému úrazu kolemjdoucích.

Středa
Jindřichův Hradec – Nová cyklostezka podél řeky Nežárky je uživatelům zatím spíše k vzteku. Cyklisté i pěší upozorňují na to, že její část, která není vyasfaltovaná, připomíná svým povrchem spíše vojenské cvičiště, než pohodlnou cestu.
Deník: Třeba bylo úmyslem vybudovat tréninkovou trasu právě pro muže ve zbroji, aby si zde zdokonalovali jízdu na bicyklu náročným terénem, až jim dojdou tanky…

Čtvrtek
Jindřichohradecko – Řidič, který v úterý ráno nedal u mlékárny v Jindřichově Hradci přednost cyklistce a po střetu ujel, již čelí obvinění z trestného činu neposkytnutí pomoci. Hrozí mu za to až pětileté vězení.
Deník:  Takoví by zasloužili něco úplně jiného!   Nepomoct někomu, koho srazili a ani se neohlédnout? Fuj, kde to jsme?

Pátek
Třeboň – Nepříjemné zážitky měly ve středu odpoledne dvě osmnáctileté dívky, které odpoledne v třeboňské Dukelské ulici obtěžoval neznámý exhibicionista. U dívek vzbudil pohoršení a ty o jeho chování vyrozuměly nejprve městskou a poté státní policii v Třeboni.
Deník:  Týpek si asi myslel, že by se holkám mohl líbit a třeba by z toho něco mohlo být. Ale někdo by mu měl asi říct, že seznámit se s dívkou je lepší poněkud vhodnějším způsobem, než se před ní předvést v rouše Adamově.

Petra Jouzová