Sobota
Jindřichohradecko – Zastupitelé ve městech a obcích již stříhají pomyslný metr svého účinkování. V mnoha místech už měli poslední veřejné zasedání a nyní se řada z nich plnou vervou vrhá do volební kampaně na příští období.
Deník: Kdyby se tak s plnou vervou vrhali i do následné práce po volbách…

Pondělí
Příbraz – V Příbrazi se již potřetí uskutečnila soutěž o nejlepší doma vyráběnou marmeládu. Nejlepší marmeláda byla z višní a jahod.
Deník: Ono není vůbec od věci, dát si v dnešní době plné stresu něco dobrého na zub.

Úterý
Jindřichohradecko –  Že by v komunálních volbách měli kandidovat jen lidé, kteří jsou těsně spjati s danou obcí či městem, se zdá být jasné a srozumitelné. Trvalé bydliště je ovšem jedna věc, ale to, kde mnozí kandidáti skutečně bydlí, je věc druhá.
Deník: No, ono se to asi hodí, když něco pokazí v místě, kde byli zvoleni, mohou se zas v klidu uklidit někam jinam. A kde bydlí, tam si přeci na případné problémy zadělávat nebudou.

Středa
Jindřichův Hradec – Ředitel Madety skončil. Podle některých zaměstnanců Madety prý byl ředitelův odchod poměrně dramatický. To ale vedení společnosti odmítá. Vše prý proběhlo v přátelské atmosféře.
Deník: Každý si třeba pod přátelskou atmosférou představuje něco jiného.

Čtvrtek
Jindřichohradecko – Uhodily první mrazíky. Pro mnohé to bylo nepříjemné procitnutí, když ráno našli na svém autě námrazu.
Deník: Tak zase za rok, léto!

Pátek
Jindřichův Hradec – Výbuch v nemocnici zranil patnáct lidí. Jekot sirén hasičských aut a záchranky, kouř vycházející z okna prvního patra nemocničního pavilonu. Tak to vypadalo v jindřichohradeckém špitálu.
Deník –  Ještěže to bylo jen jako…