Největší obchodní centrum Jihočeského kraje, českobudějovické IGY Centrum otevřelo tento týden saunový svět Saunia. "Jedná se o 16. pobočku této značky v České republice a expanzi již do osmého města. Saunia v IGY Centru je aktuálně největší pobočkou v rámci obchodních center a zároveň je svou rozlohou 1500 m² největším saunovým resortem v jižních Čechách," uvedla markeingová manažerka IGY Centra Šárka Gramanová. Chloubou saunového světa je ceremoniální sauna s parním nárazem, která pohodlně pojme až 80 nadšenců do saunování.

Saunia v IGY Centru nabízí 8 saun pro dostačený komfort návštěvníků: saunu s parním nárazem (ceremoniální sauna), 2 x klasickou finskou saunu, extra horkou finskou saunu jako novinku na trhu, solnou saunu, herbal saunu a tropickou saunu. Pro ochlazení slouží ochlazovací bazének, sprchy s vodním mlžením, ochlazovací vědra a ledová studna s ledovou tříští. Otevřeno je 362 dní v běžném roce od 9 do 23 hodin, zavřeno je pouze na vánoční svátky.

Akce na rozjezd

Pro rozjezd a otevření je připravená nabídka pro všechny návštěvníky IGY Centra, ti mají možnost vyzkoušet saunování prostřednictvím vstupu zdarma – VSTUP ZA 0. Tato akce platí ihned v den otevření pobočky do odvolání. Platí při prvním vstupu jednotlivého návštěvníka a je nutná registrace a založení klubové karty Saunia.

Česko zpívá koledy na českobudějovickém náměstí.
Česko zpívalo koledy. V Budějovicích bavily Dudlajda a Bárováček

Jednodenní vstup bez časového omezení stojí 469 Kč. Vstup na 2 hodiny 359 Kč. Pro stálé klienty je nejvýhodnější klubová karta, která zákazníkům zlevňuje vstup o 30 Kč, díky které získá zákazník přístup k pravidelným akcím a dalším výhodám. Využít je možno i Multisport kartu, která zlevní ceníkový vstup, maximálně však o 150 Kč. Výhody nelze vzájemně kombinovat, např. není možno použít kartu Multisport společně s klubovou kartou Saunia.

Ceremoniály

"Saunové světy nabízení programy saunových ceremoniálů, které umocní jak prožitek saunování, tak jsou velmi atraktivním zážitkem pro všechny smysly člověka. V běžném provozu je program saunových ceremoniálů podle aktuální sezóny, v zimním období od 16 do 22 hodin, v letní sezóně od 17 do 21 hodin. Ceremoniály se mohou lišit svým pojetím, nejčastěji se střídají relaxační ceremoniál s dynamickým, který je opravdu nevšedním zážitkem vyhledávaným mezi návštěvníky. O program se starají profesionální sauneři, kteří jsou pečlivě školeni saunovými mistry z řad zaměstnanců řetězce Saunia," uvedl Pavel Ebr, manažer společnosti Saunia.

Saunový svět Saunia v IGY Centru byl již tradičně navržen architektonickou kanceláří Ranný architects. "Příjemné prostředí ve stylu Saunia nabízí neopakovatelnou atmosféru a ideální místo pro intenzivní odpočinek. Zákazníci se mohou kdykoliv rozhodnout a projít ze světa shonu a pracovních povinností do zázračného světa Saunia. Nepotřebují mít s sebou žádné propriety – vše je k dispozici v ceně vstupu, mohou tak kdykoli přijít a užít si třeba jen dvě hodinky příjemného odpočinku mezi pracovními schůzkami," doplnil Pavel Ebr.